Connect with us

Revistateo.ro

slip

Stiri

Ce a patit un baietel din cauza unui slip banal. Atentie, PARINTI: este INGRIJORATOR!

Jack, un baietel in varsta de 5 ani, s-a jucat la piscina hotelului in care era cazat impreuna cu familia, imbracat doar intr-un slip. Cand s-a intors in camera de hotel, mama sa a vrut sa ii faca un dus, inainte de culcare. Cand sa ii dea jos pantalonul tip slip, a observat ceva socant.

Citeste si: 5 boli cu care poți pleca de la piscină. Uite cum te poți feri de ele!

Citeste si: I-a murit copilul dupa ce a facut baie! Cauza decesului este socanta!

Mama baiatului a vrut sa ii dea pantalonii jos, pentru a-i face dus, moment in care baietelul a inceput sa planga si sa tipe din toate puterile. I-a spus mamei lui ca are dureri ingrozitoare. Crezand ca este doar un alint, mama a incercat sa ii dea in continuare pantalonii slip jos, insa el nu inceta din plans.

Apoi, mama a observat de ce suferea baiatul… organul sau genital era practic sugrumat de plasa interioara a slipului. Nu avea nicio idee cum sa ii dea jos, caci orice miscare ii provoca dureri puternice fiului ei.

Femeia si-a dus fiul la spital, la sectia urgente, gandindu-se la tot ce e mai rau. Din fericire, pentru ca nu a fortat slipul si a mers la urgente, medicii au reusit sa ii dea pantalonii tip slip jos, dupa ce i-au administrat lui Jack un anestezic.

slip 3

slip

Medicii spun ca se confrunta des cu aceasta problema si le recomanda parintilor sa taie acea plasa din interiorul pantalonilor tip slip, caci sunt periculoase mai ales pentru copii.

Sursa foto: Shuttershock, Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top