Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce a descoperit o mamă cu telefonul mobil e emoționant: I-a salvat viața fiului ei!

Julie Fitzgerald este o mămică eroină: i-a salvat viața fiului ei identificând problema pe care o avea cu ajutorului telefonului mobil. Aceasta i-a făcut o fotografie băiețelului ei și a remarcat o ciudățenie în poză: Ochiul stâng era diferit de cel drept.

Nu există nicio îndoială că intuiția unei mame nu dă niciodată greș. Acesta este și cazul lui Julie Fitzgerald care i-a făcut o fotografie fiului ei, cu ocazia împlinirii a doi anișori. Femeia a observat că nu e ceva în regulă cu ochiul stâng al feciorului său, fapt pentru care a început să se îngrijoreze, scrie ABC News.

Femeia a prezentat fotografia medicului pediatru, care a început imediat analizele. A doua zi, medicii au confirmat bănuielile femeii: micuțul avea 75% din ochiul stâng acoperit de tumori cancerigene, fapt pentru care în poză ochiul stâng se vedea roșu.

CITEȘTE ȘI: 10 INDICII CĂ E GAY
În mod normal, există situații în care oamenii apar cu ochii roșii în poze și asta se întâmplă din cauza luminii/ flash-ului care pătrunde în interiorul ochiului și reflectă în retină proiectând culoarea roșie a vaselor sanguine ale acesteia. Cei mai afectați de acest efect sunt copiii și persoanele cu ochii albaștri.

În cazul de față, însă, Julie Fitzgerald a simțit că e mai mult decât un efect creat de camera de fotografiat a telefonului mobil. Avery a fost operat de urgență pentru a eliminarea pericolul ce îi amenința viața, după descoperirea mamei sale. Familia micuțului spune că acesta se vindecă foarte bine în urma intervenției.

viata 1
Sursa foto: Twitter

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top