Connect with us

Revistateo.ro

Cazul bebelusilor bolnavi din Arges: Anchetatorii vor sa deshumeze trupul fetitei moarte. Ce spun parintii

Inedit

Cazul bebelusilor bolnavi din Arges: Anchetatorii vor sa deshumeze trupul fetitei moarte. Ce spun parintii

Politistii au ridicat noi probe in cazul bebelusilor din Arges infectati cu o bacterie ucigasa. Oamenii legii au luat probe din casa fetitei care a murit si vor sa deshumeze trupul micutei. Parintii nu sunt de acord.

Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti s-a sesizat din oficiu in acest caz, iar politistii judiciaristi au ridicat probe din apa si hrana micutei. Parintii spun ca au mers cu Diana la spital dupa ce au constatat ca fetita avea diaree. Dupa perfuzii, copila s-a simtit mai bine, asa ca medicii i-au dat drumul acasa. Insa fetitei i s-a facut din nou rau.

„De vineri pana sambata seara a avut doar patru scaune. Si am mers cu ea la Pediatrie”, a spus mama fetei adaugand ca diagnosticului a fost eterocolita. Parintii spun ca au fiert si filtrat apa pe care au dat-o fetitei si banuiesc ca de vina pentru infectie ar fi, de fapt, niste portocale.

„Duminica ne-am dus iar cand s-a agravat starea. In urma unor investigatii, ne-au trimis la Bucuresti cu diagnosticul de ocluzie intestinala. A fost supusa mai multor ecografe, radiografii pentru ca aparea ceva la instestine dar nu era ocluzie intestinala”, a mai spus mama bebelusului.

Citeste mai mult pe Fresh24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top