Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Câtă încredere au femeile în iubiții lor, după zodie

Câtă încredere au femeile în iubiții lor, după zodie:

FEMEIA BERBEC: 57%
Ai încredere destul de mare în iubitul tău, cu toate că ai un caracter destul de dificil și pui cam totul sub semnul întrebării. Motivul unui procent de peste 50% la capitolul încredere? Nevoia de a trăi experiențe noi, pe care ai norocul să nu le cataloghezi în bune sau rele, ci doar în experiențe noi.

FEMEIA TAUR: 65%
Te dedici aproape în totalitate partenerului tău și îi arăți iubirea și respectul pe care le nutrești pentru acesta. Ești o persoană fidelă și faci tot posibilul să nu îl dezamăgești.

CITEȘTE ȘI: CÂT MINT BĂRBAȚII, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE
FEMEIA GEMENI: 62%
Cota de încredere în iubitul tău este mare, deși ești posesivă. Știi cum să îi acorzi libertate dar îl ții în același timp în lesă. Nu știm cum reușești, dar îți iese.

FEMEIA RAC: 44%
Încrederea în partenerul tău, la fel ca și în celelalte persoane, este una mică și asta din cauza lipsei de încredere în propria ta persoană. Ai senzația că toată lumea vrea să te tragă pe sfoară, fapt pentru care ești foarte suspicioasă și pe plan amoros.

FEMEIA LEU: 49%
Ceva te nemulțumește de fiecare dată la iubitul tău: nu există un ceas în care să nu îi reproșezi un anumit lucru, semn că încrederea ta în el este una destul de firavă.

FEMEIA FECIOARĂ: 33%
Ești printre femeile care pot suferi de gelozie compulsivă atunci când ai lângă tine un iubit după care își întorc toate fetele capul pe stradă. La tine nu e vorba despre lipsa de încredere în tine ci de nevoia de a controla totul.

FEMEIA BALANȚĂ: 50%
Ca o Balanțp veritabilă, până și încrederea se măsoară în procente egale 50-50. Totul depinde de context la tine, nu analizezi omul în sine, luându-i la puricat traiectoria, ci strict situația de facto.

FEMEIA SCORPION: 61%
Ai o încredere destul de mare în iubitul tău, doar dacă acesta îți permite să fii tu însăți. Atunci când cineva încearcă să te schimbe, chiar dacă crede că face un lucru bun, pui sub lupă orice acțiune viitoare a acelei persoane.

FEMEIA SĂGETĂTOR: 70%
De multe ori, încrederea pe care o investești în soțul sau iubitul tău poate fi confundată cu naivitatea. Nu ești deloc o persoană naivă: vezi foarte bine anumite lucruri dar treci mai departe datorită empatiei de care dai dovadă.

FEMEIA CAPRICORN: 59%
Ai încredere în persoana iubită, mai ales atunci când simți că nimeni nu o înțelege cu adevărat. Te simți bine când oferi umărul tău pentru orice are nevoie alesul inimii.

FEMEIA VĂRSĂTOR: 53%
Dacă o persoană te dezamăgește o singură dată, încrederea poate coborî într-o singură secundă la 1%. Chiar dacă ai tot felul de toane și pari o persoană geloasă, tu știi că în adâncul inimii tale vrei doar să trăiești viața la maxim, investind multă iubire.

FEMEIA PEȘTI: 48%
Ești cam sceptică atunci când vine târziu de la muncă sau când are întâlniri cu ”prietenii”. Îți revii imediat gândindu-te că tot la tine se va întoarce.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top