Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cât de mult semeni cu Cleopatra, în procente, în funcție de zodie

Cât de mult aduci cu Cleopatra, în funcție de zodie:

BERBEC: 67%
Cleopatra a fost una dintre cele mai puternice femei din istoria mondială și nu s-a dat la o parte de la nimic, așa cum tinde zodia Berbec.

TAUR: 40%
Cleopatra dorea o regândire a vechilor tradiții egiptene, iar Taurul este tradiționalist din fire, făcând foarte rar schimbări, mai ales în ce privește viața de familie.

CITEȘTE ȘI: UITE CE ZEIȚĂ EȘTI, ÎN FUNCȚIE DE PROPRIA ZODIE
GEMENI: 51%
Cleopatra s-a căsătorit cu fratele său. Și nativul Geamăn ar putea face asta, legând o relație serioasă cu ”fratele” sau ”sora” sa, însă în niciun caz nu vorbim aici de frate sau soră de sânge, ci de cel mai bun prieten.

RAC: 13%
Nativul Rac nu are nici în clin, nici în mânecă cu Cleopatra, frumoasă conducătoare a Egiptului Antic. În timp ce Racul este extrem de sensibil la orice i se întâmplă, mai ales aspecte neprevăzute, Cleopatra înfrunta situațiile cu ”bărbăție”.

LEU: 42%
Atât nativul Leu cât și Cleopatra se aseamănă prin dorința de a fi mereu în centrul atenției, având personalități solare. Diferența însă rezultă din modul în care Cleopatra și nativul Leu știu să gestioneze situațiile de criză. Cleopatra își alegea bine prietenii când avea un scop, Leul încă lucrează la asta și în ziua de azi.

FECIOARĂ: 48%
Ce au în comun zodia Fecioară și Cleopatra? Suferința din dragoste, extrem de profundă. Cleopatra s-a sinucis cu o cobră veninoasă după ce a descoperit că Marc Antoniu a decedat.

BALANȚĂ: 35%
Firea echilibrată a Balanței nu se pupă deloc cu excesele Cleopatrei. Cleopatra făcea uneori și acte necugetate, precum însăși moartea sa, în timp ce Balanțele nu îndrăznesc să facă un lucru fără a-l gândi de o mie de ori.

SCORPION: 56%
Nativul Scorpion și Cleopatra au în comun situațiile inedite, neprevăzute, la care îi supune destinul. Cleopatra l-a cunoscut pe Iuliu Cezar în exilul din Siria (49 î. Hr.), așa cum și Scorpionul obișnuiește să-și găsească partenerul de viață în cele mai nebănuite locuri.

SĂGETĂTOR: 51%
În limba greacă, Cleopatra înseamnă „gloria tatălui”. Nativul Săgetător se consideră gloria tatălui și va face orice să demonstreze că poate birui împotriva tuturor forțelor răului din lume.

CAPRICORN: 65%
După moartea lui Iuliu Cezar, Cleopatra s-a gândit tot la putere, pe care a menținut-o. Așa se întâmplă și cu nativul Capricorn: nu se lasă înduplecat de tragediile din jurul său și merge mai departe pe drumul vieții.

VĂRSĂTOR: 58%
Despre Cleopatra se spunea că este reîncarnarea zeiței Isis, iar astfel de legende pot exista și în mintea unui Vărsător, fascinat de lumea ezoterică.

PEȘTI: 44%
Nativul Pești ține ceva mai mult la persoana iubită decât Cleopatra, care văzându-se puternică, și-a folosit iubiții doar în scopuri militare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top