Connect with us

Revistateo.ro

În seara nunții, mirele a anunțat că are o surpriză pentru mireasă. De fapt, el și-a dorit să se răzbune pe soția sa.

Inedit

S-au căsătorit și au dat o super petrecere în cinstea momentului! De față cu toți invitații, mirele a pus un video. Mireasa a fugit din restaurant

Petrecerea în cinstea căsătoriei trebuie să rămână pe veci o amintire frumoasă pentru ținerii căsătoriți. Asta și-au propus și doi tineri din Singapore.

După ce s-au căsătorit civil, ei și-au dorit să organizeze și o petrecere mare în cinstea căsătoriei religioase. Au pus la punct toate detaliile și marele eveniment a venit.

Surpriza mirelui pentru mireasă i-a șocat pe invitați

În toiul petrecerii, mirele a anunțat pe toată lumea că vrea să-i facă soției sale o surpriză. El a pus un video, care s-a proiectat pe unul dintre pereții localului. Soției sale nici nu i-a trecut prin cap că de fapt nu era vorba de o surpriză, ci era modul lui de a se răzbuna. El și-a dorit să-și facă soția de râs în văzul tuturor.

S-au închis luminile și filmuletul a început. Însă protagoniștii nu erau cei doi îndrăgostiți cum se aștepta toată lumea, ci era mireasa cu un alt bărbat.

Femeia se ducea cu un alt bărbat într-un hotel, iar cei doi urmau să întrețină relații intime. Mirele a angajat un detectiv care a descoperit totul. Cand a vazut imaginile, mireasa a fugit din sală extrem de rușinată.

Ce se intampla daca mergi cu telefonul la toaleta – Medicii tocmai au anunțat

Te-ai intrebat ce se intampla daca mergi cu telefonul la toaleta? Cu siguranta ai facut mai mult de o data. Acest obicei modern ascunde consecinte pe care trebuie sa le stii.

Pe cat de banal este acest obicei, pe atat e de periculos. Microbii din toaleta ajung foarte usor pe telefonul tau, incluzand salmonella. Acestia ajung dupa aceea pe maini, in urechi si la gura, in momentul in care folosesti mobilul.

Telefonul dus la toaleta, plin de bacterii si microbi

„Daca imediat dupa ce va stergeti, luati telefonul in mana, s-ar putea la fel de bine sa nu va mai deranjati cu spalatul mainilor, deoarece toate bacteriile pe care le-ati depus pe telefon vor ajunge din nou pe mainile voastre”, sustine expertul dr. Lisa Ackerley.

Baile si toaletele, in special cele publice, sunt pline de germeni si de materie fecala. „Acolo traiesc germeni patogeni si bacterii enterice (din tractul intestinal). Acestea provin in special din materiile fecale”, sustine un alt specialist, Charles Gerba pentru Buzzfeed.

Potrivit expertilor, cele mai contaminate obiecte din toaleta sunt capacul de WC si clanta usii.

Si Gerba spune ca spalatul mainilor nu este solutia definitiva pentru a scapa de acesti germeni producatori de boli. E nevoie sa folosesti produse speciale de dezinfectare a mainilor, dar si a telefonului.

Conform oamenilor de stiinta, 9 din 10 telefoane sunt purtatoare a unui microb ce poate propaga o boala grava. „Norovirusul, de pilda, este un soi de diaree intalnita la adulti. Aceasta afectiune intalnita des in Statele Unite este asociata cu spalatul incorect al mainilor”, sustine Gerba, conform infobae.com.

Concluzia pe care o putem trage in urma avertismentelor date de acesti experti este ca a merge la toaleta cu telefonul este ca si cum nu te-ai spala deloc pe maini. Bacteriile sunt rezistente pe suprafata dispozitivului tau.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top