Connect with us

Revistateo.ro

Angelina Jolie

Inedit

Casa in care a copilarit Angelina Jolie este scoasa la vanzare. Vezi cat COSTA!

Daca ai locui in New York ai putea sa cumperi casa in care a copilarit Angelina Jolie! Desigur, daca ai avea si 2 milioane de dolari, caci atat costa cocheta locuinta.

Casa in care a copilarit faimoasa actrita a fost scoala sa vanzare pentru suma de 2 milioane de dolari.

Suprafata totala a terenului este de 2 acri, iar casa este foarte cocheta. Are patru dormitoare, construite in anii 50, cu un design simplu.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie a locuit in aceasta casa din anul 1980 pana in perioada liceul, cand s-a mutat la Los Angeles. Mama vedetei s-a mutat, impreuna cu cei doi copii, in aceasta casa dupa ce a divortat de tatal Angelinei – Jon Voigt.

Cel care va cumpara casa nu doar ca va sta in aceeasi locuinta in care a stat si frumoasa actrita, ci il va avea drept vecin pe actorul Bill Murray.

Casa este situata in Rockyland County – o zona superba, in apropierea New York-ului.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie este actrita si regizor de film, laureata a unui Premiu Oscar, trei Premii Globul de Aur si doua premii Screen Actors Guild Awards. A fost cea mai bine platita actrita in 2009, 2011, 2013, iar viata ei a fost extrem de mediatizata. A fost numita „cea mai frumoasa femeie din lume” si „cea mai sexy femeie in viata”. Este casatorita cu Brad Pitt, cu care are o relatie de aproape 10 ani si impreuna au 6 copii. Are o cariera de succes si, in aceeasi masura, este implicata in numeroase actiuni umanitare.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top