Connect with us

Revistateo.ro

Carmen Bruma a nascut un baietel perfect sanatos. Vezi ce spune Mircea Badea

Inedit

Carmen Bruma a nascut un baietel perfect sanatos. Vezi ce spune Mircea Badea

Carmen Bruma a nascut ieri seara un baietel perfect sanatos, care a sosit pe lume la ora 22:34, a primit nota 10 la nastere si a cantarit 3.4 kg.

PRIMA FOTOGRAFIE: Carmen Bruma si fiul sau

Mandru nevoie mare, Mircea Badea ne-a tinut la curent pe pagina sa de Facebook, publicand constant informatii despre Carmen Bruma si baiatul sau. In ultima sa postare, Mircea scrie: „3,430 kg, 51 cm, a luat nota zece. Se va prinde mai tarziu ca notele de zece nu-i folosesc la nimic”.

Carmen Bruma a nascut dupa 10 ore de travaliu

Tot aseara, dupa ce Carmen Bruma a nascut, Mircea a intrat in direct la „Sinteza Zilei”, emisiunea prietenului sau Mihai Gadea, unde a declarat ca in ultimele 36 de ore a dormit doua, iar sotia sa o ora. „In ultimele 36 de ore, eu am dormit 2 ore. Ea (Carmen Bruma-n.red.) a dormit 2 ore, numai ca eu nu am trecut printr-un travaliu”, a spus Mircea Badea, miercuri seară, la Antena 3.

Mircea si Carmen au primit mii de mesaje de felicitare pe retelele sociale, iar alaturi de ei s-au aflat prietenii apropiati, familia si realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, care a plecat din emisiune pentru a fi alaturi de prietenul sau la spital.

VIDEO: Carmen Bruma a nascut. Mircea Badea – Interventie prin telefon la Sinteza Zilei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top