Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Carmen Brumă, secretul unei siluete de vis: „Dacă vreau să pierd un cm, ar fi 3 reguli…”

Carmen Brumă se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, dar pentru a o păstra, muncește mult. De mai mulți ani, ea adoptat un stil de viață sănătos, de la care nu se abate niciodată.

La 41 de ani, vedeta are un stil de viață pe care îl insuflă și persoanelor pe care le ajută să slăbească sănătos și să se mențină.

Carmen Brumă a explicat care sunt regulile care funcționează cel mai bine atunci își dorește să slăbească rapid. Nu este de acord cu înfometarea, ci este mereu atentă la alimentația ei și face mult sport.

Citește și: Cum a slăbit Carmen Brumă. În 1993 avea 86 de kilograme

„Încerc să nu mă pun în situația de a fi nevoită să pierd un kilogram. Dacă este nevoie să fac lucrul acesta, nu mă intereserază numărul de kilograme pe cântar, mă interesează centimetri și atunci să zicem dacă vreau să pierd un cm , ar fi 3 reguli de bază.

Încerc să nu mănânc seara cu 3 ore înainte de culcare, ultima masă din zi să nu conțină carbohidrați gen amidon, paste, mămăligă, orez, pâine și încerc să fac un pic mai mult sport”, a declarat Carmen Brumă, pentru libertatea.ro.

Prezentatoarea are un program săptămânal de sport, iar atunci când dorește să slăbească mai rapid, ea alocă o zi în plus pentru antrenamente. Cu toate acestea, slăbirea în centimetri depinde mult de alimentație și de nivelul de hidratare. Iată la ce atrage atenția vedeta:

„Să zicem că am 3-4 sesiuni de antrenament, fac 5-6 sesiuni de antrenament pe săptămână. Dar reușesc un cm, e ușor de pierdut. Dar, atenție! Întotdeauna primele kilograme sau primii centimetri pe care îi pierzi nu sunt neapărat de grăsime, sunt de apă, de musculatură, conținut intestinal, glicogen și nu neapărat grăsime, e greu să pierzi grăsime într-un timp atât de scurt”, a precizat Carmen Brumă.

Ce alimente recomandă Carmen Brumă pentru o slăbire sănătoasă

„Cineva care își dorește să slăbească, trebuie să mănânce alimente care sunt bogate în nutrienți și care îi asigură o stare de sațietate pe o durată cât mai lungă.

Și atunci eu aș opta, dacă aș fi în situația asta, pentru proteine animale, pentru carne slabă de pui, carne de curcan, pește, creveți, chiar și alte fructe de mare, mușchi de porc și foarte multe salate din legume proaspete”, a adăugat Carmen Brumă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top