Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt zilele tale norocoase in 2016, in functie de zodie

Stiri

Care sunt zilele tale norocoase in 2016, in functie de zodie

Iata care sunt zilele tale norocoase in anul 2016, in functie de zodia in care te-ai nascut!

Berbec

Anul 2016 este anul iubirii pentru tine. Vei avea noroc in dragoste si iti vei gasi perechea, daca nu ai inca un partener stabil. Vei avea o perioada extraordinara intre lunile ianuarie – martie si octombrie – decembrie. Zilele norocoase din 2016 pentru zodia Berbec sunt: 12 ianuarie, 16 martie, 26 iunie, 19 iulie, 18 august, 10 octombrie, 14 decembrie. Cea mai norocoasă zi din an este 1 octombrie.

Taur

In 2016 stai foarte bine cu sanatatea si poti uita de problemele pe care le-ai avut. Daca suferi de anumite afectiuni trebuie sa stii ca organismul tau evolueaza foarte bine. Este indicat sa reiei legatura cu anumite persoane cu care nu ai mai vorbit. Trebuie sa treci peste greselile celorlalti. Zilele norocoase din 2016 pentru zodia Taur sunt: 8 martie,  12 iulie, 7 august, 29 august , 1 septembrie, 5 noiembrie. Cea mai norocoasă zi din an este 25 septembrie.

Gemeni

Vei avea un an foarte bun pe plan profesional. Este posibil sa fii avansat sau sa primesti o rasplata consistenta pentru eforturile depuse pana acum. Stai foarte bine si in ceea ce priveste viata sentimentala. Lucrurile merg ca pe roate. Zilele norocoase din 2016 pentru zodia Gemeni sunt: 31 martie, 17 iunie, 10 septembrie, 28 septembrie, 4 octombrie, 1 decembrie. Cea mai norocoasă zi din an este 24 septembrie.

CITESTE SI: CE CITAT ITI DEFINESTE ZODIA

CITESTE SI: CUM ARATA DESTINUL TAU IN FUNCTIE DE LUNA IN CARE TE-AI NASCUT

Rac

Viata ta se poate schimba radical in acest an, insa totul depinde de deciziile pe care le iei. Fii mai atent la cei din jur si nu te lasa influentat de ei. Nu uita ca norocul poate fi uneori si in mainile tale. Zilele norocoase din 2016 pentru zodia Rac sunt: 3 martie, 14 august, 27 august, 8 septembrie, 15 octombrie, 4 noiembrie. Cea mai norocoasă zi din an este 26 septembrie.

Leu

Daca la inceput lucrurile evolueaza bine pe plan familial, afla ca spre finalul anului totul va merge struna pe plan sentimental. Este posibil sa iti gasesti marea dragoste, sau sa iei o decizie importanta in privinta persoanei care este acum langa tine. Poate fi vorba de o logodna sau o casatorie. Zilele norocoase din 2016 pentru zodia Leu sunt: 12 februarie, 1 martie, 6 mai, 16 iulie, 29 iulie, 4 august. Cea mai norocoasă zi din an este 26 noiembrie.

Fecioara

Este bine ca in anul 2016 sa iti acorzi mai multa atentie. In caz contrar vei avea de pierdut. Este timpul sa faci lucruri pentru tine si sa iei decizii singur. Zilele norocoase din 2016 pentru zodia Fecioara sunt: 15 martie, 26 iunie, 22 august, 2 septembrie, 11 octombrie. Cea mai norocoasă zi din an este 26 august.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top