Connect with us

Revistateo.ro

riduri

Stiri

Care este SECRETUL tenului fara riduri? O masca pentru elasticitatea pielii. Vezi cum se face!

Daca vrei sa previi aparitia liniilor de expresie sau ti-au aparut deja cateva riduri fine pe fata, incearca aceasta masca pentru o piele elastica!

Foloseste un fruct de kiwi, pe care il zdrobesti cu furculita, il strecori printr-un tifon, il amesteci cu o lingurita de miere si un albus de ou. Aplica masca pe fata si las-o sa actioneze 30 de minute.

Poti sa folosesti un tifon steril decupat in forma fetei, cu gauri la ochi si gura, pe care sa il aplici peste masca. Inmoaie-l in ceai verde, pentru un efect revigorant excelent. Acest tifon sterila are rolul de a tine masca pe fata, iar ceaiul verde ii creste efectele.

CITESTE SI: Arata ca o MUMIE, insa cand isi da masca pentru frumusete jos… Chiar vezi EFECTELE!

CITESTE SI: Cum sa-ti faci cea mai buna masca pentru par

Kiwi contine vitamina C, vitamina K, vitamina E flavonoide, potasiu, beta-caroten, luteina, fibre, magneziu, cupru si fosfor. Acest fruct are efecte miraculoase asupra tenului tau si datorita antioxidantilor din compozitie, care il curata si lupta impotriva procesului de oxidare celulara. Acesti antioxidanti lupta si impotriva radicalilor liberi, care imbolnavesc tenul.

In special vitamina E si polifenolii continuti in kiwi incetinesc procesul de imbatranire si reduc aspectul ridurilor.

Albusul de ou are efect astringent si va corecta cele riduri fine, in special pe cele din jurul ochilor si a gurii. De asemenea, regenereaza si curata pielea. Mierea are rol emolient si hidrateaza in profunzime pielea.

Masca are un excelent rol de intarire si stimuleaza productia proprie de colagen a organismului, astfel incat poti spune: „Adio, riduri!”

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top