Connect with us

Revistateo.ro

Care este cea mai periculoasă poziție sexuală! Toate cuplurile o folosesc

dragoste

Care este cea mai periculoasă poziție sexuală! Toate cuplurile o folosesc

Una dintre cele mai obişnuite poziţii sexuale este şi cea mai periculoasă, potrivit unei echipe de cercetători. Aceasta poate provoca fracturarea penisului.

De asemenea, poziţia ”câinelui” este cea mai periculoasă, fracturarea penisului având loc în 41% dintre cazuri, potrivit Descoperă.ro.

În cadrul studiului, 90 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 66 de ani care au suferit fracturarea penisului în decursul vieţii au fost analizaţi de către cercetători.

IFL Science sugerează că specialiştii au cercetat diferitele mecanisme şi poziţii care stau la baza acestui accident, inclusiv masturbarea, poziţia misionarului, poziţia ”câinelui” şi poziţia în care partenera se află deasuprea bărbatului. Pe locul doi s-a clasat poziţia misionarului, chiar dacă nu pare o poziţie complicată.

Citește aici: Ce inseamna daca visezi ca faci sex cu o persoana necunoscuta
Visele erotice simbolizeaza mai mult decat simpla dorinta de a face sex, mai ales cand te gandesti la o persoana pe care o placi foarte mult. Aceste vise sunt destul de des intalnite atat in randul femeilor cat si in randul barbatilor.

Experienta orgasmului in somn poate fi nemaipomenita, insa care este semnificatia visarii cu o persoana necunoscuta, sub asternuturi?

Visele strang laolalta emotiile, gandurile si experientele traite pe parcursul unei zile, dar si acele sentimente pe care incerci sa le ascunzi, pe care crezi ca le poti depasi sau ca timpul le va vindeca.

Daca visezi ca faci sex cu o persoana necunoscuta inseamna ca inca nu ai simtit cu adevarat dragostea. Esti o persoana care are nevoie de multa afectiune, de o persoana care sa demonstreze ca meriti mai mult de la viata.

Daca visezi ca faci sex cu o persoana pe care nu o stii, inseamna ca esti atras de cineva pe care il stii in realitatea, insa nu suficient de bine incat sa ii memorezi si figura care sa iti apara in timpul somnului.

Psihicul se manifesta intr-o mie de feluri, fapt pentru care trebuie sa tii cont de toate mesajele subliminale pe care le primesti de la creierul tau in timpul somnului.

De asemenea, daca visezi ca persoana de langa tine te insala, inseamna ca ai esti nesigura. Femeile viseaza ca sunt inselate numai atunci cand au o parere proasta despre ele, cand lipseste autostima, cand nu se vad suficient de frumoase, de atractive, de inteligente pentru barbatul de langa ele. De asemenea, o alta cauza poate fi lipsa atentiei din partea persoanei la care tii.

Citeste aici: Dacă partenerul tău face asta în timp ce faceți dragoste, înseamnă că ești bună la pat

Poate la un moment dat te-ai întrebat dacă ești sau nu ești bună la pat. Dacă eviți să îți întrebi partenerul de cuplu, atunci poți fii atentă la anumite semne care îți vor spune dacă faci ceea ce trebuie în dormitor sau nu.

Dacă partenerul tău face asta în timpul sexului, înseamnă că eși bună la pat

1. Vrea să încercați poziții sexuale noi. Dacă el consideră că ești bună la pat, atunci cu siguranță va încerca să te surprindă. Astfel, va dori să încercați poziții noi, pentru a-ți arăta că și el poate fi inventiv și te poate aduce pe culmile plăcerii, așa cum faci și tu pentru el.

2. Vrea să fie mereu cu tine. Chiar și în timpul zilei. Dacă te consideră bună la pat, atunci cu siguranță îi va fi greu să stea departe de tine. În timpul zilei îți va da de înțeles că te vrea și că îi face plăcere să facă sex cu tine.

3. După sex, îți spune că ai fost grozavă. Se pare că bărbații nu spun aceste lucruri doar pentru a te face să te simți mai bine, sau de dragul de a spune ceva. Dacă îți spun că te descurci de minune în pat, atunci așa este.

CITEȘTE ȘI: Diferențe între femeile bune la pat și femeie care nu știu ce să facă în dormitor

CITEȘTE ȘI: Ce nu stie o femeie buna la pat

4. În timpul sexului își încleștează mâinile și picioarele. Acesta este un semn că îi place ceea ce faci și trebuie să continui asta. Este o dovadă fizică a faptului că este în extaz.

5. Vrea să faceți din nou sex. Dacă după ce tocmai ați făcut sex, își dorește să o luați de la capăt, este un semn că îi place să fie cu tine. Deci nu trebuie să îți faci griji.

Dacă vrei să afli dacă ești bună la pat, atunci tot ce trebuie să faci este să fii atentă la anumite semne care îți vor oferi răspunsul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top