Connect with us

Revistateo.ro

Când va naște Adela Popescu

Staruri

Când va naște Adela Popescu

Adela Popescu a dezvăluit când va naște! Vedeta a dat un interviu pentru o publicație pentru femei în care a mărturisit că emoțiile sunt la fel de puternice ca în cazul primei sarcini.

Fosta actriță de la Acasă TV va aduce pe lume al doilea copil. Aceasta a spus că fiul ei, Alexandru și Radu sunt încântați și abia așteaptă să îl primească pe noul membru al familiei.

Vedeta a spus că nașterea e pregătită pentru lunan decembrie, însă deocamdată nu se știe cu exactitate data.

„S-au bucurat foarte tare amândoi! Chiar ne aflam toți trei în mașină, mergeam spre Șușani (localitatea vâlceană natală a Adelei – n.r.), când a sunat medicul pentru a ne confirma rezultatul analizelor de sânge.

Alexandru a fost foarte receptiv și avem chiar o filmare foarte simpatică în care eu îi explic ce se întâmplă, că urmează să aibă un frățior care crește la mami în burtică”, a spus Adela pentru revista Unica.

„Practic nu este nimic diferit, singura chestie este că acum știm ce ne așteaptă și nu mai avem teama de necunoscut pe care o aveam atunci când eram însărcinată cu Alexandru. Sper ca, știind ce ne așteaptă, realitatea să nu ne mai ia prin surprindere”, a mai declarat actrița în același interviu.

CITESTE SI: Adelina Pestrițu își pregătește revenirea în televiziune

Adela a avut mici probleme cu sarcina

„Câteva zile de greață, dar nu de speriat, în schimb somnolență la greu. Efectiv îmi cădea capul într-o parte și adormeam. Asta în primul trimestru.

Sunt mai relaxată de data asta, trebuie să mă gândesc puțin să îmi amintesc în câte săptămâni sunt, ceea ce la prima sarcină mi se părea de neacceptat. Știam, și eu și Radu, cu exactitate în câte săptămâni, zile, chiar și minute eram.

Acum tocmai am renunțat la vitaminele pe care doctorul mi le-a prescris din trimestrul 2, pentru că nu m-am simțit grozav de la ele. La prima sarcină nu mi-au fost recomandate, însă acum, după doi ani de alăptat și multe nopți nedormite a considerat necesar” a spus Adela Popescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top