Connect with us

Revistateo.ro

Cand te indragostesti, pierzi cel putin un prieten. De ce? Afla care sunt explicatiile specialistilor. Care este explicatia?

Cuplu

Cand te indragostesti, pierzi cel putin un prieten. De ce?

Stiai ca atunci cand te indragostesti risti sa pierzi cel putin un prieten? De ce se intampla lucrul acesta? Explicatiile le vei gasi mai jos. Sa vedem care este opinia specialistilor, dar si a celor care au trecut deja prin astfel de experiente.

De ce pierzi prieteni cand te indragsotesti?

Cand te indragostetsi, intre tine si unii prieteni se poate crea o distanta. O noua relatia iti poate atrage atentia si te vei implica atat de mult, incat uneori nu vei mai avea timp si pentru prieteni. Asadar, nu veti mai fi la fel de apropiati. Drept urmare, relatia voastra va avea de suferit.

Conform cercetatorilor de la Universitatea Oxford, cand oamenii au fost intrebati cum viata sentimentala le-a afectat relatiile cu ceilalti, ei au rapsuns ca uneori au fost nevoiti sa renunte la prieteni pentru a se implica in acea relatie mai mult. Cand cineva se indragosteste, grupul de prieteni ai acelei persoane poate numara mai putini membri. De la un numar de cinci prieteni, se poate ajunge la cel putin patru.

Potrivit studiului, cand o persoana se indragosteste, trebuie sa ii faca loc partenerului in viata sa. si, uneori, pentru a se intampla lucrul acesta, va trebui sa renunte la un prieten sau doi. Desigur, nu se intampla mereu lucrul acesta, insa sunt des intalnite astfel de cazuri.

Prietenii la care esti nevoit sa renunti sunt, de regula, cei pe care nu ii vezi zilnic ci, poate, o data pe saptamana. Penru ca iti vei dori sa petreci mai mult timp cu persoana iubita, atunci uneori poti pierde unii amici.

Poate fi vazut ca un sacrificiu, sau ca un aspect negativ al aparitiei in viata ta a unei noi relatii. Insa, daca nu iti doresti sa treci printr-o astfel de experienta, atunci ai putea gasi solutii. Poate tot ce trebuie sa faci este sa gasesti timp si pentru prieteni.

Articole pe aceeasi tema:

Cele mai importante elemente ale unei relatii de cuplu

5 obiceiuri la care cuplurile fericite au renuntat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top