Connect with us

Revistateo.ro

Calmează-ți tenul cu această apă minune!

Stiri

Calmează-ți tenul cu această apă minune!

În zilele noastre foarte multe femei se confruntă cu problema tenului sensibil, mai ales datorită poluării și a condițiilor de mediu. Pielea sensibilă este foarte greu de îngrijit și dacă nu ai o rutină zilnică de curățare bine pusă la punct, riști ca tenul tău să dezvolte și alte probleme, care pot fi cu greu vindecate. Produsele cosmetice din comerț pot agrava deseori starea în care tenul tău se află, din pricina ingredientelor chimice pe care le conțin. De aceea o piele sensibilă are nevoie de cât mai multe ingrediente naturale, care nu irită și nu sporesc sensibilitatea.

CITEȘTE ȘI: TU CE ȘTII DESPRE PROBIOTICELE DIN COSMETICE?

Din fericire, există câteva remedii deosebit de eficiente care, dacă sunt folosite cu regularitate, dau rezultate foarte bune. Printre acestea se numără și apa de albăstrele. Apa de albăstrele calmează rapid țesutul cutanat și este un remediu excelent pentru ochii obosiți și umflați.

Dacă ai piele iritată, dacă tenul tău produce sebum în exces, sau din contra, este foarte uscat, apa de albăstrele este ideală pentru îngrijirea zilnică. Această apă se obține prin distilarea cu abur la florilor de albăstrea și are numeroase proprietăți vindecătoare și calmante. Fiind un bun astringent și antiinflamator, este perfectă pentru a fi folosită în diferite măști sau produse cosmetice preparate în casă. Ea poate fi adăugată chiar și în gelurile de duș, în șampoane sau loțiuni, pentru a trata pielea cu probleme.

Pansează-ți ochii cu o dischetă demachiantă îmbibată în această apă minune ori de câte ori aceștia te sutură sau sunt obosiți. Apa dealbăstrele este un remediu excelent după o zi în care ai stat la calculator și ochii tăi suferă în urma acestui lucru. Poți folosi acest remediu natural și ca tonic pentru față sau pentru a-ți reîmprospăta pielea de pe gât sau decolteu ori de câte ori este nevoie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top