Connect with us

Revistateo.ro

Bunica ta avea dreptate: 5 remedii naturiste care chiar funcționează

Stiri

Bunica ta avea dreptate: 5 remedii naturiste care chiar funcționează

5 remedii naturiste de la bunica:

IAURT DIETETIC PENTRU RESPIRAȚIA URÂT MIROSITOARE
Respirația urât mirositoare poate fi cauzată de probleme de sănătate serioase sau pur și simplu o mai puțină igienizare a cavității bucale. Respirația urât mirositoare dispare cu un iaurt natural care să nu conțină zahăr. Bacteriile din iaurturile naturale distrug bacteriile negative din cavitatea bucală, eliminând astfel toate condițiile pentru apariția mirosurilor neplăcute.

VODCĂ PENTRU PICIOARE CU MIROS NEPLĂCUT
Unele persoane au probleme cu mirosul picioarelor chiar dacă nu poartă pantofi mult timp peste zi. Pentru acestea există o rețetă pe care tot de la bunicii noștri am aflat-o. Vodca dezinfectează picioarele și elimină umiditatea care duce la formarea ciupercilor. Nu în ultimul rând, vodca are o calitate importantă: este inodoră.

CITEȘTE ȘI: LEACURI DE LA BUNICA PENTRU DURERILE MENSTRUALE

ULEI DE MĂSLINE PENTRU TRATAREA ECZEMELOR
Eczemele nu reprezintă doar o problemă esetică, acestea pot rezulta uneori a fi dureroase. Pentru a elimina eczemele, folosește ulei de măsline în felul următor: aplică uleiul de măsline în zona afectată și masează timp de 5-15 minute. Uleiul de măsline hidratează pielea și elimină orice impuritate, curățând zona afectată de microbi.

LĂMÂIE PENTRU AMEȚELI
Știai că dacă muști într-o lămâie, sau dacă bei sucul acestuia (fără zahăr), te poți vindeca de amețeală? Emoțiile de peste zi ne pot crește zahărul din sânge atât de tare încât ne trântesc la pământ. În astfel de cazuri se recomandă limonadele sau lămâia fără zahăr.

SUCUL DE AFINE TRATEAZĂ INFECȚIILE URINARE
Dacă bei zilnic un pahar de suc de afine, înainte de masa principală a zilei, în scurt timp vei curăța vezica urinară cu până la 15%. De asemenea, o altă băutură recunoscută este cea de bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu atacă bacteriile care provoacă infecția urinară, creând un nivel al PH-ului cărora bacteriile nu îi pot supraviețui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top