Connect with us

Revistateo.ro

Mistic

Ce boli vindeca smirna, un medicament biblic miraculos

Parfumul de smirna iti inveseleste sufletul si vindeca orice problema spirituala. Planta este recomandata insa si pentru prevenirea sau vindecarea bolilor.

Acest medicament biblic miraculos era folosit in trecut in ritualurile de purificare. „Si a venit si Nicodim – cel care, la inceput, venise noaptea la Iisus – si a adus, amestecate laolalta, smirna si aloe ca la o suta de litre. Au luat deci trupul lui Iisus si l-au infasurat, o data cu mirezmele, in panze de in, precum este obiceiul sa se inmormanteze la iudei.“ (Ioan, 19:39-40). Vezi mai jos intrebuintarile smirnei pentru sanatate:

1. ARE GRIJA DE ORGANUL GENITAL FEMININ

Smirna este recomandata pentru aparatul reproducator feminin. Cu multe secole in urma, rasina de smirna era utilizata pentru tratarea vaginitelor, a dificultatilor menstruale, a leucoreei, a hemoroizilor sau a ulceratiilor.

2. CURATA STOMACUL

Smirna curata stomacul de toxine. Fa o gargara cu apa si smirna dupa masa copioasa si apoi intinde-te pe spate. Nu sta pe burta in tot acest timp deoarece efectul vindecarii problemelor digestive poate fi unul mai lent.

3. ITI MANGAIE INIMA

Fierbeti o lingurita de smirna pisata intr-o ceasca de apa si beti aceasta licoare fabuloasa dupa ce ati lasat-o la rece timp de 10-15 minute. Beti doua cesti de zi si veti tine la distanta bolile cardiovasculare.

4. TRATEAZA PLAMANII

Smirna este recomandata si pentru bolile de plamani. Acelasi tratament de la punctul 3 este valabil si in cazul plamanilor, doar ca cestile de apa cu smirna in acest caz trebuie consumate numai la prima ora a diminetii.

Acest articol este scris cu scop informativ si nu inlocuieste parerea unui medic avizat. Daca va confruntati cu oricare din problemele de sanatate enumerate mai sus, adresati-va medicului sau farmacistului!

Sursa foto: newartcolorz.com

CITESTE SI: Ritualul de magie alba care alunga bolile

Cu toate ca descantecele si magia alba sunt interzise de Biblie, foarte multe persoane, inclusiv credinciosi, recurg la astfel de ritualuri sau cred in tot felul de superstitii ce au legatura cu cariera, dragostea sau sanatatea fiecaruia.

Pentru descantece, dezlegari de blesteme sau ritualurile de magie alba se folosesc alimente diversificate: de la usturoi la miere si de la faina la sare, multe din ingredientele pe care le ai la indemana pot fi utilizate in ritualurile de manipulare a propriului destin.

Iata ingredientele necesare pentru un ritual de magie alba, despre care se spune ca alunga bolile:

  • 1. O lumanare alba
  • 2. O lumanare verde sau galbena
  • 3. Un mojar si un pistil
  • 4. 30 de gram de coriandru boabe
  • 5. 30 de grame de rozmarin
  • 6. 30 de grame de busuioc
  • 7. un saculet verde sau galben
  • 8. o panglica aurie

Cum are loc ritualul?

  • 1. Aprindeti lumanarile (atat cea alba cat si cea galbena sau verde) la ceas de seara, intre orele 22 si 2.
  • 2. Amestecati cu pistilul coriandrul, rozmarinu si busuiocul.
  • 3. Impartiti rezultatul amestecului in doua. Puneti o jumatate in camera celui bolnav, in saculetul verde legat cu panglica aurie.
  • 4. Saculetul se pune tot timpul sub perna celui bolnav.
  • 5. Presarati restul amestecului pe podea.
  • 6. Trebuie apoi sa rostiti urmatoarea propozitie: „Prin puterea binefacatoare, tamaduitoare a acestor ierburi, prin harul lor vindecator, prin puterea lor de revenire, alung boala din aceasta camera pentru totdeauna.
  • 7. Cealalta jumatate o folositi pentru a stinge lumanarile, dupa care se spune o rugaciune pentru cei bolnavi.

Sursa foto: lunasgrimoire.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top