Connect with us

Revistateo.ro

Star

Brigitte Sfăt a ajuns de urgenţă la spital! Ce se întâmplă cu soţia lui Ilie Năstase

Se pare că Brigitte Sfăt nu trece prin momente tocmai uşoare! Soţia lui Ilie Năstase a fost internată de urgenţă la spital! Iată care este starea ei de sănătate acum!

Soţia tenismenului Ilie Năstase şi-a alarmat toţi fanii şi prietenii în această dimineaţă. Brigitte Sfăt pare că resimte oboseala din această dimineaţă.

Cu puţin timp în urmă, bruneta a postat o imagine pe Instagram în care ea apare chiar de pe patul de spital.

„Doamne ajută”, a scris Brigitte Sfăt, în dreptul fotografiei în care apare pe perfuzii. Prietenii imediat au întrebat cum se simte, dacă este bine. Unii dintre ei au încercat să bănuiască prin ce trece.

„Eeeee! E prosteală asta, tu nu eşti bolnavă…mănâncă, bea şi…trăieşte-ţi viaţa! Capul sus !!! Viaţa e frumoasă!” (…) Ce ai păţit?”, „Sănătate, Brigitte”, „Multă sănătate! Doamne ajută”, i-au scris prietenii pe o reţea de socializare.

Brigitte Sfăt a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă, însă mereu a încercat să fie pozitivă. Soția lui Ilie Năstase a trecut prin momente cumplite.

„Am fost diagnosticată cu embolie pulmonară. În iulie am aflat că am avut tumori și pe care le-am operat în septembrie. O lună și jumătate am luat injectabil antibiotice.

Nu am avut cancer. Am avut un ams tumoral, care mergea spre ganglioni și am avut cinci tumori. A cincea tumoare infectează ganglionul, deci am avut trei. Le-am descoperit înainte să fac cele cinci tumori. Nu știam dacă sunt benigne sau maligne erau cam 60%. Le-am operat la timp. Am făcut o biopsie.

Îmi fac analizele din șase în șase luni. Încerc să fac 4-5 zile pe săptămână sport. Sportul menține corpul sănătos. Dacă eu nu fac nimic pentru mine, atunci alții ce poate să facă?”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top