Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Breaking news: Magistrala 2 de metrou este blocata

In urma unui incident la o garnitura de metrou, magistrala 1  este momentan blocata. Va sfatuim sa alegeti alte mijloace de transport pana la remedierea situatiei.

BLOCAJ LA METROU. UPDATE: 9.04: Circulatia tuturor trenurilor de pe magistrala 1 este afectata din cauza unui tren care s-a defectat, momentan toata magistrala este paralizata

BLOCAJ LA METROU. Update 9.13: Un reprezentat metrorex a declarat pentru TeoTrandafir.com ca la statia Dristor 1 s-a defectat trenul, magistrala afectata este M1. Momentan circulatia pe M1 este blocata.

Blocaj la metrou. Update: 9.26: Trenul blocat in jurul statiei dristor 1 este de tip vechi iar in el se aflau 1200 de calatori. „A fost o defecţiune tehnică a unei garnituri de metrou. Nu se cunosc cauzele defecţiunii. În ajutorul garniturii a venit un tren tehnic şi în cele din urmă, după 15 minute, garnitura a început să ruleze din nou. Îmi cer scuze pentru această problemă şi pentru disconfortul creat călătorilor”, a declarat Aurel Radu, directorul Metrorex.

BLOCAJ LA METROU. Update: 9.36: Circulatia trenurilor pe magistrala de metrou M1 a fost realuata.

 

Breaking_news-620x3301

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top