Connect with us

Revistateo.ro

Trei militari români au fost răniți în urma unei explozii provocată de o mașină-capcană. Aceștia sunt din Focșani, iar starea lor...

Stiri

BREAKING NEWS: „Acesta este AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL!”

Un război la scară planetară, așa vede ministrul de Externe al Irakului conflictul care nu se mai sfârșește cu gruparea teroristă intitulată Statul Islamic. Ibrahim al-Jaafari, șeful diplomației irakiene, susține că „toate capitalele lumii sunt amenințate” în clipa de față de ascensiunea grupului terorist Statul Islamic.

Statul Islamic a decapitat recent un japonez, Kenji Goto, execuție anunțată sâmbătă 31 ianuarie 2015. Noua decapitare l-a făcut pe ministrul irakian de Externe să declare că lumea se află într-un plin război cu terorismul. Din nefericire, nu este prima declarație despre izbucnirea unui conflict internațional, despre această ipoteză vorbind recent și președintele Cehiei.

CITEȘTE ȘI: A FOST ANUNȚAT CEL DE-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Președintele ceh, Milos Zeman, susține că Națiunile Unite trebuie să ia măsuri urgente pentru oprirea masacrelor produse de Statul Islamic, care pregătește un „Super-Holocaust”, cu sute de milioane de victime. Zeman susține că gruparea Statul Islamic este de sute de ori mai periculoasă decât naziștii lui Hitler, întrucât aceștia ucid în stânga și în dreapta, chiar dintre confrații lor musulmani.

Președintele ceh a vorbit cu ocazia recentei comemorări de la Auschwitz despre atacarea taberelor de antrenament ale teroriștilor cu drone și alte mijloace moderne, distrugerea infrastructurii acestora și supravegherea permanentă a rețelelor pe care și le-au construit peste tot în lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top