Connect with us

Revistateo.ro

Brad Pitt şi-a spart faţa

Inedit

Brad Pitt şi-a spart faţa

Dacă era observat aşa pe platourile de filmare, lumea ar fi spus că este vorba despre un machiaj special, pentru vreun rol de-al său. În schimb, Brat Pitt i-a şocat pe toţi în momentul în care a ajuns la un eveniment caritabil cu o rană roşie, care-i acoperea jumătate de faţă.

Pozele făcute la Los Angeles în afişează pe actorul de 51 de ani cu o rană urâtă, iar cum era de aşteptat, lumea a început să-şi pună întrebări despre modul în care starul de la Hollywood a-a ales cu o asemenea vânătaie.

CITEŞTE ŞI: TOP minciuni de vedetă

“Aşa se întâmplă când încerci să urci scările pe întuneric, cu braţele pline, încălţat în şlapi. Şi dacă vrei să-ţi opreşti elanul în timpul căderii cu faţa îţi faci o ditamai rana”, a spus actorul, desluşind astfel misterul.

sursa foto tmz

sursa foto tmz

Gurile rele au neglijat însă explicaţia lui Brad Pitt şi au început să speculeze, pe motiv că acesta nu ar putea să-şi pună un bec, în condiţiile în care averea sa se ridică la fabuloasa sumă de 240 milioane de dolari.

Unii au spus chiar că Angelina Jolie, soţia sa, ar fi vinovată de urmele de pe faţa actorului, mai ales că aceasta era destul de violentă cu fostul ei soţ, Billy Bob Thornton. Zvonurile sunt alimentate şi de faptul că frumoasa actriţă i-ar fi făcut o vizită surpriză lui Brad Pitt, chiar cu o zi înainte ca acesta să fie fotografiat cu rana pe faţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top