Connect with us

Revistateo.ro

Boli citite in palma. Iata cateva simptome pe care le vezi imediat

Sanatate

Boli citite in palma. Iata cateva simptome pe care le vezi imediat

Boli citite in palma? Asa ceva este posibil? Se pare ca da. Mai multi cercetatori britanici sustin ca nu e vorba despre nicio tehnica de vrajitorie, ci despre niste elemente pe care nu le luam in calcul la o simpla analiza a mainilor noastre.

Pana la aceasta descoperire, toata lumea credea ca bolile pot fi depistate numai cu ajutorul stetoscopului sau a tensiometrului.

De exemplu, daca mainile tale arata ca in aceasta imagine, analizeaza-ti cu grija organismul ca sa vezi daca depistezi si alte semne ce ar putea insemna cancer in faza incipienta.

Take-a-Look-At-Your-Palms-They-May-Indicate-Cancer

Daca mainile tale sunt foarte uscate, inseamna ca ai nevoie de hidratare. Totusi, daca stii ca bei mai mult de 2 litri de apa pe zi si mainile iti raman uscate chiar si daca le dai cu crema, mergi la medic! Mainile excesiv de uscate pot fi un semnal de alarma pentru probleme de sanatate.

Daca ai mainile umflate sau te dor, ar fi bine sa mergi urgent la medic. Nicio umflatura fara motiv sau durere fara vreo anumita cauza nu trebuie ignorate. Nu uita ca boli precum cancerul nu dau simptome evidente, ci se ascund in toate aceste mici detalii pe care de multa ori le ignoram.

Alte simptome ale cancerului ar putea fi pierdere in greutate, moleseala, imbolnavire frecventa si tuse persistenta.

Simptomele bolilor, chiar in palma ta

1. Analizeaza-ti cu atentie mana si incepe a-ti verifica starea unghiiilor. Daca acestea au un aspect mult prea albastrui, asta inseamna ca ai probleme cu oxigenarea celulelor si a vaselor de sange.

Acelasi lucru este valabil si in cazul altor organe: buzele sau degetele de aceeasi culoare indica tot probleme de sange. Daca mainile tale au o nuanta rozalie, nu ai probleme cu circulatia.

2. Daca ai palmele mereu inrosite, indiferent de anotimp sau de schimbarile bruste de temperatura, acesta este primul indiciu al cirozei la ficat. Ciroza la ficat produce schimbari hormonale care se manifesta prin dilatarea vaselor de sange.

De la ficat gras la ciroza. Ce sa faci ca sa previi agravarea bolilor hepatice!

HUFF.RO: Uite ce boli poti avea in functie de cum arata limba ta

3. Venele din palma sunt mai pronuntate? Iti simti articulatiile ceva mai ingrosate? Aceste semnale indica un nivel ridicat al colesterolului. Una dintre afectiunile asociate cu depunerea colesterolului pe artere se numeste hipercolesterolemie.

4. Daca palmele tale transpira des, tiroida iti este suprasolicitata.

5. Daca buricul degetelor este foarte umflat, in comparatie cu restul mainii, poate fi semn de cancer la plamani. De vina este o substanta ce umfla plamanii si se produce si in degete (PGE2).

6. Daca observi umflaturi neobisnuite si inegale la baza degetelor, la linia dintre palma si degete, nu e exclus sa fi inceput sa faci artrita reumatoida.

7. Atentie! Daca palma ta are un aspect galbui (atunci cand nu este murdara), culoare care se regaseste si la degete si unghii, fa-ti un control medical la rinichi.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top