Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Bautura alcoolica de la care nu devii mahmur

Nord-coreenii se lauda ca au inventat o bautura alcoolica de la care nu devii mahmur dupa ce ai consumat-o, potrivit Pyongyang Times.

Bautura contine ginseng si orez cu gluten, cultivat organic de catre fermieri. Nu este prima oara cand Coreea de Nord se lauda cu descoperirile sale in stiinta. Anul trecut, acelasi stat sustinea ca a creat un medicament care vindeca SIDA.

Expertii in alcool apreciaza inventia nord-coreenilor (lichiorul Koryo) sustinand ca este benefica pentru sanatate. Bautura a fost trecuta la capitolul „inventii stiintifice nationale” devenind un hit tehnologic.

In timp ce nord-coreenii au inventat bautura de la care nu devii mahmur, de cealalta parte a globului, in Italia, exista o noua moda in privinta consumului de alcool: tinerii din tara cizmei sunt ahtiati dupa un cocktail pe nume Tamango, despre care se spune ca are efecte halucinogene.

Consumat in special in regiunea Torino, acest cocktail are acelasi efect precum drogurile asupra creierului.

CITESTE SI: ATENTIE! Nu trebuie sa iei NICIODATA aceste medicamente dupa ce ai consumat ALCOOL

CITESTE SI: A renuntat la zahar si alcool timp de o luna. Ce s-a intamplat cu el dupa aceea te va lasa uimit

Printre experientele halucinogene se numara cele ale lui Andrea Lavalle, un tanar de 28 de ani, care dupa ce a baut Tamango a devenit suspect de energic, fugind dupa un caine in parc dupa numai un pahar din acest cocktail.

Un alt caz asemanator, cel al Tulliei Pertusio, arata cat de periculoasa este aceasta bautura pentru creierul uman. Tullia a consumat Tamango in urma cu 10 ani si, potrivit relatarilor prietenilor ei, aceasta a sarit dintr-o masina aflata in miscare ca sa caute o fantana ce era doar in imaginatia ei.

Ce parere ai despre consumul de bauturi alcoolice? Crezi ca acestea pot avea efecte halucinogene? Ai gusta din inventia coreenilor, despre care se spune ca nu te face mahmur?

Sursa foto: wiki-fitness.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top