Connect with us

Revistateo.ro

Atat de plina, luna

Blog

Atat de plina, luna

Blog Teo. Nu vi se pare a fi o perioada ciudata, asta din ultima vreme? Parca marcata de mari despartiri de trecuturi ciudate si intortocheate, o perioada pictata baroc, cumva Luna asta plina, care parca nu se mai dezumfla si asteapta sa ne transformam in altceva, in altcineva. Ca un smiley face ironic.

Asa mi se pare. Ca ce a fost sa fie durabil, va dura. Ca minciunile se vor asfixia in propriul labirint, ca promisiunile bazate pe nisip vor fi uitate pe tarm. Uitati-va in jur.

Poate veti vedea, ca si mine, asta. Cum se cerne pleava, cum ramane aurul in sita, asa, putin si descurajant cum e. E aur.

Blog Teo. E o perioada. Astrologii,Nicoleta Svarlefus, de pilda, cam asa o traduc. Eu o simt printre atrii de parc-ar fi crivat. E perioada in care, daca trebuie sa renuntam la cineva nepretuit, o vom face, cumva, la cererea lui.

Daca nu-mi poti tine bratul acum, n-o vei putea face niciodata. Daca te arati slab acum, asa vei ramane, in ochii mei de peste douazeci de ani. Daca te pierd acum, inseamna ca n-ai stiut ce simt. Asa zic astrologii, cel putin asa inteleg eu ce spun ei.

Doar cand suntem slabi putem arata cat suntem de tari… Cum suna asta?

Blog Teo. E vremea deciziilor barbatesti, oneste. Ele ne vor duce mai departe, pe sub alte si alte luni pline de lumine…

2 Comments

2 Comments

  1. Simona

    2014-08-14T06:37:35+03:00 at 2014-08-14T06:37:35+03:00

    atat de frumos ai zis! si atat de trist …

  2. Mirela

    2014-08-19T23:26:36+03:00 at 2014-08-19T23:26:36+03:00

    Teo atat de bine ai pus in pagina ce se intampla in acest moment in jurul meu…o casnicie de 7 ani s-a destramat, o relatie de 9 ani s-a dus pe apa sambetei…o relatie care a inceput acum un an si jumatate cu entuziasm si cerei in casatorie acum s-a risipit ca un fum si daca ma mai uit in jur cred ca mi gasesc exemple….e trist, e greu sa „fii barbata” intr-o astrfel de situatie…dar cu speranta ca urmeaza ceva mai bun, mergem inainte!
    Te pup si te imbratisez, esti o femeie puternica (desi stiu ca in intimitatea casei tale esti un om ca si restul si cand ti-e greu…lasi puterea pe care o ai deoparte)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top