Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Are 73 de ani, dar arata de 30! SECRETUL unei femei ambitioase

Femeia din imagine are 73 de ani, desi nimeni nu ii da aceasta varsta. Secretul lui Annette Larkins este unul la indemana tuturor.

La 73 de ani are tenul si silueta unei femei de 30. Annette este una dintre cele mai invidiate femei ale momentului, iar fotografiile cu ea au facut inconjurul lumii. Motivul pentru care arata asa este legat strict de alimentatie.

De cativa ani buni, femeia de 73 de ani este vegetariana, aceasta consumand mai multe sucuri si salate proaspete. O zi normala pentru Annette incepe la ora 5 dimineata, cand se apuca de gradinarit. Larkins este cunoscuta internautilor, moderandu-si propriul canal de pe YouTube, unde da sfaturi pentru o viata sanatoasa.

Aceasta lucreaza in acest moment la o carte in care dezvaluie secretul longevitatii, cel putin aparente, explicand ce fel de alimente a consumat cel mai mult pentru a arata de 30 de ani la o varsta atat de inaintata.

CITESTE SI: La ce vârstă trăiești cel mai bun sex, în funcție de zodie

Nutritionistii recomanda dietele vegetariene, nu doar pentru faptul ca te ajuta sa slabesti. Fructele si legumele sunt pline de antioxianti si vitamine care regenereaza celulele corpului nostru, expunandu-le unei sperante de viata mai mare. Iata mai jos un exemplu de meniu vegetarian pentru o singura zi:

secretul - 13082015 - 3

Micul dejun:

– o cana de cereale cu fructe cu o jumatate de cana de lapte de soia
– un fruct proaspat sau o jumatate de grapefruit

CITESTE SI: Scarlett Johansson are grija de tenul ei cu mai putin de 8 lei! Produsul il gasesti in orice magazin alimentar!

Pranz:

Salata verde cu lamaie sau salata de spanac cu dressing
– pepene galben cu lamaie verde

Cina:

– cartofi dulci copti cu ceapa verde
– legume cu fierte cu orez

Gustare:

– stafide, prune uscate, caise sau smochine

Sursa foto: vibranthealthnews.com, revistalima.com.ar

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top