Connect with us

Revistateo.ro

burta

Stiri

Are 2 ani dar are burta unei FEMEI INSARCINATE. Cauza este CUTREMURATOARE!

Cazul unei fetite de doar 2 ani face inconjurul lumii dupa ce oamenii au vazut fotografiile cu aceasta. Rosannah are burta foarte umflata, iar cauza este una de-a dreptul cutremuratoare.

Parintii fetitei au fost extrem de fericiti atunci cand aceasta a venit pe lume acum doi ani, insa bucuria de a avea un copil avea sa fie umbrita de o serie de evenimente nefericite. Inca de la nastere, Rosannah Searle avea o mica umflatura pe spate, care nu le-a dat de banuit prea mult medicilor.

Cu timpul insa, parintii celei mici au inceput sa fie tot mai ingrijorati dupa ce au observat cum abdomenul fetei incepe sa creasca tot mai mult. Dupa o serie de controale si analize de specialitate ce au durat aproape 3 luni, medicii au dat un diagnostic pe care nimeni nu ar vrea sa il auda: micuta Rosannah sufera de neuroblasm in stadiul 3.

Mai exact, este vorba despre o tumora ce se dezvolta in interiorul abdomenului, iar in cazul fetitei aceasta se dezvolta cu o rapiditate iesita din comun, astfel ca in momentul diagnosticului tumora respectiva ajunsese sa cantareasca peste 6 kilograme.

„In momentul analizelor cu raze X se putea observa o masa extrem de mare, alba, in interiorul abdomenului. Cand ne-au spus ca e vorba de o tumoare pur si simplu am incremenit. Toata lumea se uita ciudat la ea pe strada, iar unii oameni ne-au intrebat daca este insarcinata. A fost cumplit”, a declarat mama fetitei.

CITESTE SI: Aceasta fetita plangea non-stop, iar cand parintii s-au uitat cu atentie la scutec au incremenit

CITESTE SI: Aceasta fetita bolnava de leucemie a primit cel mai frumos cadou, chiar pe patul de spital

Vestile oribile au continuat sa apara pentru familia celei mici, caci starea fetei nu pare a se imbunatati deloc, chiar daca a facut 4 sedinte de chimioterapie. Pe langa faptul ca tumora nu dat niciun semn de recidiva, corpul micutei Rosannah secreta si o cantitate mare de adrenalina, motiv pentru care inima ii bate intr-un ritm extrem de accelerat, iar asta poate cauza un stop cardiac in orice moment.

Pentru ca parintii nu vor sa renunta la lupta impotriva cancerului, acestia au creat o pagina de Facebook, unde sunt organizate strangeri de fonduri pentru continuarea tratamentului si unde sunt postate periodic fotografii cu Rosannah.

„Draga mea, sper ca intelegi si vezi cate dragoste si suport primesti de la cei din jur si vreau sa nu uiti cat de iubita si apreciata esti de atatia oameni. Esti eroina noastra. Nu renunta la lupta si hai sa doboram cancerul!”, a postat mama micutei Rosannah pe pagina de socializare.

Sursa foto facebook.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top