Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

„Arata ca un extraterestru!” Fetița aceasta i-a șocat la naștere pe părinți și medici. Cum arată acum

Harper Foy este o fetita care se confrunta cu o boala denumita ihtioza fetala sau ihtioza arlechin. Aceasta afectiune genetica ii face ca pielea sa creasca de 10 ori mai repede decat in mod normal.

In momentul in care s-a nascut, fetita avea un aspect care i-a speriat si pe medici si pe parinti, care nu mai vazusera niciodata asa ceva. „E un miracol ca e vie. Habar n-aveam ca are aceasta, iar cand s-a nascut, am fost socati.

Nu arata ca un om, arata ca un extraterestru. A fost traumatizant”, a marturisit tatal fetitei, pentru publicatia Daily Mail.

Cat timp a fost in pantece, pielea fetitei s-a dezvoltat intr-un mod haotic, care i-a blocat circulatia in maini si picioare la nastere. Medicii au dus-o de urgenta la terapie intensiva, unde chrirugii i-au indepartat tesutul afectat. Cu toate acestea, fetita a pierdut varfurile de la patru degete.

Cadrele medicale au fost sceptice in privinta sanselor de supravietuire ale micutei Harper Foy. Cu toate acestea fetita este mult mai bine acum si se apropie de implinirea varstei de un an.

Din pacate boala de care sufera micuta nu are vindecare, iar pielea ei are nevoie de hidratare constanta pentru a putea supravietui. Parintii incearca sa stranga bani pentru a-i cumpara o cada speciala din Japonia, care i-ar usura conditia.

harper

Harper Foy alaturi de mama sa si de fratele sau

Citeste si: O fetiță de 11 ani a născut un bebeluș conceput cu propriul ei frate de 14 ani. A ajuns la spital după ce s-a plâns de dureri de stomac

Citeste si: A născut un băiețel perfect sănătos, dar când i-au deschis gura au încremenit. Ce au observat doctorii

Citeste si: A rămas gravidă la 15 ani și nu a vrut să avorteze copilul. INCREDIBIL ce s-a întâmplat după ce a născut

Citeste si: Nu a făcut nicio ecografie pe parcursul sarcinii. De ce surpriză a avut parte o mămică de 42 de ani când a născut

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top