Connect with us

Revistateo.ro

Pulverizează pe picioare acest amestec cu 10 minute înainte de somn i vezi ce se întâmplă. Rezultatele sunt incredibile. Ai nevoie de câteva ingrediente.

Naturiste

Aplică acest amestec pe picioare cu 10 minute înainte de somn și vezi ce se întâmplă

Este important să ai un somn liniștit, să te odihnești și să te încarci cu energie pentru ziua următoare. Iată ce trebuie să faci pentru a avea un somn odihnitor. Aplică acest amestec pe picioare cu 10 minute îniante de somn. Rezultatele sunt uimitoare.

Aplică acest amestec pe picioare cu 10 minute înainte de somn și vezi ce se întâmplă

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 120 de ml de ulei de magneziu
– 10 picături de ulei esențial de lavandă
– 10 picături de ulei esențial de mușețel

Ia un recipient cu pulverizator, în care vei pune ingredientele. Apoi amestecă-le bine. Seara, cu 10 minute înainte de culcare, pulverizează pe picioare acest amestec. Te va ajuta să dormi mai bine.

Iată de ce funcționează acest remediu:

Magneziul aduce numeroase beneficii organismului. Tratează anxietatea, insomnia, crampele și indigestia. Deși, teoretic, nu este ulei, i s-a dat această denumire deoarece are aceeași textură ca uleiul.

Lavanda este recomandată pentru că are un efect calmant și te relaxează. Pentru că are o concentrație mare, multe persoane diluează uleiul de lavandă. De asemenea, multe persoane obișnuiesc să pună câteva picături de ulei de lavandă pe pernă. În plus, evită să le dea copiilor acest ulei.

Mușețelul este o plantă pe care oamenii o folosesc de mai multe secole. Poate fi inclus în ceaiuri sau în diferite tratamente naturiste pentru a trata mai multe afecțiuni.

Motivul pentru care acest amestec se aplică pe picioare este simplu. Picioarele sunt cele care absorb cel mai bine uleiurile esențiale. Acest lucru se întâmplă deoarece în picioare există mai mulți pori decât în alte părți ale corpului. În plus, picioarele sunt legate de celelalte părți ale corpului și stimulează anumite puncte, astfel încât se îmbunătățește starea generală de sănătate.

Așadar, pentru a avea un somn liniștit și odihnitor, ai putea încerca și tu să pulverizezi pe picioare acest amestec.

Articole pe aceeași temă:

Coaja de banana fiarta te ajuta sa scapi de insomnie

Articol pe aceeasi tema: 5 alimente care te vor ajuta sa ai un somn linistit toata noaptea

Nu poti sa dormi? Solutia pentru aceasta problema s-ar putea afla chiar in bucataria ta. Afla care sunt acele alimente care te pot ajuta sa ai un somn fara probleme intreaga noapte.

5 alimente pentru un somn linistit
Mozzarella si carnea de curcan. Carnea de curcan este bogata in triptofan, un aminoacid care stimuleaza corpul sa produca mai multa serotonina. Astfel, iti va da o stare de bine. De asemenea, si mozarella contine triptofan, care te va linisti si te va ajuta sa ai un somn linistit intreaga noapte.

Somon. In urma unui studiu s-a ajuns la concluzia ca 600 de mg de acid gras Omega 3 pe zi te-ar putea ajuta sa ai un somn linistit pe toata durata noptii. Se pare ca persoanele care au consumat acest acid gras in fiecare zi au avut un somn mai lung cu o ora. De asemenea, s-au trezit de mai putine ori in timpul noptii. Asa ca, la cina, ai putea consuma somon. Si daca, din diverse motive, nu vrei sau nu poti sa consumi somon, atunci poti lua suplimente de Omega 3.

Migdale. Contin magneziu, care relaxeaza muschii si de asemenea te calmeaza. In plus, contin triptofan. Asa ca incearca sa incluzi in alimentatia ta migdale, pentru a avea un somn fara probleme.

Ovaz. Contine carbohidrati, care te vor ajuta sa ai un somn linitit. De asemenea, vei adormi imediat, iar in timpul noptii nu te vei trezi de prea multe ori.

Banane. Sunt bogate in magneziu, dar contin si potasiu. Ambele vor relaxa muschii. De asemenea, contin triptofan. In plus, aceste fructe satisfac nevoia de a manca ceva dulce inainte de culcare.

Daca ai probleme cu somnul, daca iti doresti un somn linistit si fara sa te trezesti de prea multe ori in timpul noptii, atunci tot ce trebuie sa faci este sa iti schimbi obiceiurile alimentare. Solutia se poate afla chiar in frigiderul tau.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top