Connect with us

Revistateo.ro

Apasa acest punct de pe picior inainte de culcare. Iata ce se va intampla!

Stiri

Apasa acest punct de pe picior inainte de culcare. Iata ce se va intampla!

Daca apesi acest punct de pe picior in fiecare seara inainte de culcare ai toate sansele sa scapi de insomnie. Inca din cele mai vechi timpuri masajul anumitor puncte de corp a reusit sa amelioreze sau chiar sa vindece numeroase afectiuni. Chinezii folosesc aceasta practica de mii de ani si se pare ca functioneaza cu adevarat!

Exista trei puncte pe corpul tau care sunt in stransa legatura cu somnul. Cel prezentat mai jos este unul dintre ele. Apasandu-l cu fermitate timp de 5-6 secunde de cateva ori ai putea reusi sa elimini insomnia. Sa nu uitam ca aceasta este o problema care afecteaza foarte multe persoane in zilele noastre. Aceasta apare in cele mai multe cazuri din pricina stresului si a stilului de viata neadecvat. Si alimentatia are un rol major in declansarea insomniilor si a problemelor cu odihna.

picior

Punctul cheie care te ajuta sa dormi mai bine este situat intre degetul mare si cel de al doilea deget, exact ca in poza de mai sus. Incearca sa il apesi timp de 5-6 secunde sau sa il masezi foarte usor. Nu uita ca este foarte important sa ai ore de culcare fixe, pentru ca organismul tau sa se obisnuiasca cu un anumit program. Specialistii sustin ca cel mai odihnitor somn este cel dintre orele 22 si 00.

CITESTE SI: USTUROIUL VERDE: BENEFICII PENTRU SANATATE

CITESTE SI: SCAPA DE INSOMNIE RAPID CU ACEASTA METODA

Un ritual de relaxare inainte de a te baga in pat ti-ar prinde foarte bine. Poate fi vorba despre o baie calda, cateva minute de citit sau un ceai aromat. Detaliile de acest gen fac diferenta si te pot pregati pentru starea de somn. Renunta la laptop si telefonul mobil cu cel putin o ora inainte de a te culca. Lumina artificiala a acestora scade nivelul de melatonina si iti fura somnul.

sursa foto: sarahcanga.com; healthylifestory.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top