Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Aparatul care iti citeste in palma

Medicina holistică nu se ocupă numai de partea fizică, ci şi de cea psihică şi spirituală. Şi în momentul în care această ştiinţă străveche a întâlnit tehnologia, s-a născut un dispozitiv care printr-o simplă scanare a palmelor ne spune de ce boli suferim sau vom suferi.

Aparatul care iti citeste in palma. Scanarea palmelor durează un minut şi apoi ne spune tot se ştiam sau nu despre noi. Rezultatele afişate de aparat nu sunt aleatorii. Ele sunt făcute pe baza Tabelului lui Mendeleev.

Aparatul care iti citeste in palma (2)

În structura corpului uman sunt identificate 108 elemente, care se regăsesc în Tabelul lui Mendeleev. În urma scanării se identifică elementele deficitare din corpul uman şi afecţiunile corespunzătoare.

Aparatul care iti citeste in palma. Câmpul fizic, câmpul energetic, mentalul, planul sufletesc, planul emoţional, factorii externi care perturbă câmplu emoţional şi mental. +10,57 Ne arată dacă este stresat, dacă este devitalizat, apatic, depresiv. Sunt identificare deficitele de vitamine, de minerale, metalele grele şi cauzele acumulării de metale grele în organism.

Aparatul care iti citeste in palma (1)

Aparatul care iti citeste in palma. Scanarea ne poate arăta şi dacă suntem bântuiţi de anumite entităţi şi spirite care ne afectează negativ viaţa. Specialiştii spun însă că indiferent dacă vorbim despre o boală fizică, una psihica sau despre o prezenţă paranormală există remediu pentru fiecare în parte.

Medicii spun că pe baza scanării aparatul poate prezice şi afecţiunile de care vom suferi înainte ca ele să se manifeste.

Astazi a fost invitata la TEO SHOW, doamna doctor Cristina Popescu care ne-a prezentat cum functioneaza aparatul.

1 Comment

1 Comment

  1. Lissa Lissa

    2015-09-09T12:53:00+03:00 at 2015-09-09T12:53:00+03:00

    Unde o putem gasi pe doamna doctor CRISTINA POPESCU???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top