Connect with us

Revistateo.ro

Anticoncepționale tehnologice. Treci la nivelul următor!

Stiri

Anticoncepționale tehnologice. Treci la nivelul următor!

Femeile fac sex cu teamă de multe ori, de frică să nu rămână însărcinate. Metodele contraceptive sunt nenumărate și acestea avansează de la o zi la alta, iar tu merită să le cunoști. Pe vremea bunicii tale ai auzit de o serie de soluții pentru a evita o sarcină, de la folosirea lămâii, a sucului Coca Cola sau a bicarbonatului de sodiu până la abstinență în perioadele cele mai fertile ale lunii.

Astăzi, lumea este mai evoluată și nu ai nevoie de leacuri pregătite minuțios cum te-a învățat bunica. Ultimele inovații privind metodele contraceptive nu doar că țin departe sarcinile nedorite dar previn și boli precum cancerul la uter sau apariția acneei. Una dintre aceste pastile scoase recent din laboratoarele oamenilor de știință conține drospirenona, a cărei principală caracteristică este că seamănă leit cu hormonii naturali produși la femeie.

Femeile care iau pastila cu drospirenonă nu se îngrașă, își mențin părul sănătos și rezistent și pielea fermă. Roderick Walton, ginecolog și academician la Universitatea din Santiago de Chile, susține că motivul pentru care femeile au apreciat foarte rapid această nouă pastilă este lipsa durerilor premenstruale pe care o provoacă în general anticoncepționalele.

O altă inovație de care cu siguranță nu ai auzit este un chip anticoncepțional care ține sarcina la depărtare până la 16 ani! Chipul minune a fost dezvoltat de compania MicroChips din Massachusetts în colaborare cu fundația lui Bill Gates (Gates Foundation).

Rovert Farra, președintele MicroChips, asigură că „tehnologia contraceptivă este o combinație de măsuri de securitate fizică și digitală”. Pentru ca acest chip să funcționeze, femeile vor trebui să și-l injecteze sub piele. Acest produs va intra pe piață în mod industrial abia din 2018.

Dezavantajele pilulelor contraceptive:
– accidente cardiovasculare
– pot cauza migrene
– nu previn bolile cu transmitere sexuală
– se accentuează sensibilitatea glandelor mamare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top