Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Angelina Jolie, ingrijorator de slaba pe covorul rosu

Disparuta in ultima perioada din lumina reflectoarelor, Angelina Jolie si-a facut aparitia pe covorul rosu la promovarea filmului Kung Fu Panda 3.  Sotia lui Brad Pitt a avut un look mai degraba ingrijorator decat cel senzual cu care erau obisnuiti fanii sai.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Imbracata intr-o rochie neagra scurta, Angelina a intarit si mai tare speculatiile tabloidelor de scandal, potrivit carora actrita ar suferi de anorexie.

12571087_871193716330804_1962914552_n

Indiferent daca e adevarat sau nu, ultimii ani au fost foarte dificili pentru Angelina Jolie. Dupa ce a aflat ca este purtatoare a genei BRCA1, care predispune la cancer mamar si ovarian, frumoasa actrita a hotarat sa isi extirpe sanii, iar apoi si-a indepartat  ovarele si trompele uterine.

CITESTE SI:Casa in care a copilarit Angelina Jolie este scoasa la vanzare. Vezi cat COSTA!
CITESTE SI:5 lucruri fundamentale despre OVARECTOMIE, operația pe care a suferit-o Angelina Jolie

De altfel, Brad Pitt a confirmat ca sotia sa a avut probleme de sanatate printr-o declaratie care a facut inconjurul lumii, in urma cu 3 ani.

„Sotia mea s-a imbolnavit. Ea a fost mereu nervoasa din cauza problemelor de la locul de munca, viata personala, esecurile ei si copii. Ea a pierdut aproape 15 kg si ajunsese la 40 kg. A devenit extrem de slaba si plangea constant. Nu mai era o femeie fericita. A suferit de dureri de cap continue, dureri in piept si nevralgii intercostale. Nu dormea bine, adormea numai dimineața și obosea foarte repede în timpul zilei. Relatia noastra ajunsese in punctul in care urma sa ne despartim. Frumusetea ii disparuse, avea cearcane uriase, nu mai avea grija de ea. A refuzat sa mai joace in filme, respingand rapid orice rol i se propunea. Mi-am pierdut speranta si am crezut ca vom divorta mai repede … Dar apoi m-am decis sa actionez si sa schimb asta. Pana la urma a fost cea mai frumoasa femeie de pe pamant, idolul a mai mult de jumatate din barbatii si femeile de pe pamant, iar eu am fost cel caruia soarta i-a permis sa o iubesc si sa o imbratisez. Am inceput sa ma port extrem de frumos. Flori, daruri și complimente, gesturi de afectiune pe care nu le-am facut inainte. Am surprins-o si am incantat-o in fiecare minut. Am inceput sa traiesc doar pentru ea. Am vorbit in public doar despre ea. Am dus toate discutiile in directia ei. Am laudat-o in fata prietenilor nostri. Pare de necrezut, dar ea a inflorit. Ea inceput sa ma priveasca din nou, nu mai era nervosa si m-a iubit chiar mai mult decat oricand. N-am crezut niciodata ca ea poate iubi atat de mult.

Si apoi am realizat un lucru : femeia este reflectia barbatului de langa ea.

Daca o iubesti pana la punctul nebuniei, ea va deveni o nebunie.”

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top