Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Angelina Jolie duce o dramă cumplită de doi ani: ACUM ȘI-A EXTIRPAT OVARELE!

Angelina Jolie duce o dramă cumplită de doi ani încoace. La 24 de luni de la operația de eliminare a sânilor din cauza cancerului, actrița s-a supus unei noi intervenții chirurgicale: și-a extirpat ovarele și trompele lui Fallope, iar confesiunea ei este tulburătoare.

„Am simțit ceea ce îmi imaginez că simt mii de femei. Mi-am zis mie însămi că trebuie să mă mențin calmă, să fiu puternică, și că nu am niciun motiv să nu trăiesc și să-mi cresc copiii și să-mi cunosc nepoții”, a scris vedeta într-o scrisoare emoționantă publicată în The New York Times.

CITEȘTE ȘI: ANGELINA JOLIE, MUTAREA CARE ÎI VA ENERVA PE TOȚI POLITICIENII

În mai 2013, Angelina Jolie a dat dovadă de curaj și a tăiat răul de la rădăcină pentru a trăi. Actrița a mărturisit atunci că este nevoită să se supună unei operații de mastectomie, la ambii sâni. După mai multe examinări, Angelina a aflat că riscă să aibă cancer la sân, genele ei indicând acest lucru cu o probabilitate foarte mare (având în vedere că și bunica ei a suferit de aceeași boală).

Astăzi, la vârsta de 39 de ani, faimoasa actriță a intrat din nou în sala de operații. Sub titlul „Angelina Jolie: Jurnalul unei intervenții chirurgicale”, protagonista din „Maleficient” povestește cu detalii și multă emotivitate toate trăirile psihologice și drama pe care o duce în cârcă, fără a se plânge însă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top