Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin trece prin clipe grele. Fiica sa, Violeta, este bolnava, iar vedeta a fost nevoita sa cheme ambulanta de doua ori.

Stiri

Andreea Marin trece prin clipe grele: „Fetita mea e bolnava”

Andreea Marin trece prin clipe grele. Fiica sa, Violeta, este bolnava, iar vedeta a fost nevoita sa cheme ambulanta de doua ori.

Intrebata de catre prietenii sai virtuali de ce nu vorbeste despre protestele din ultimele zile, Andreea i-a raspuns unuia dintre ei. Iata ce i-a scris o prietena virtuala Andreei.

„Andreea Marin , te admir de mult timp. Dar nu pot sa nu remarc cat de agresiva in limbaj esti. Este normal ca nu toate lumea poate fi de acord cu toata lumea si, totusi, ne putem spune parerea. Si ca tot veni vorba de parere, sunt uimita nu ca nu iesi sa protestezi, la urma urmei fiecare poate face asta in felul lui, ci, mai degraba, de faptul ca nu ai curajul nici macar sa iti expui parerea/sustinerea(daca este cazul) cu privire la ceea ce se intampla zilele acestea in Romania. Este pacat pentru ca esti o formatoare de opinie–ai peste 1 million de oameni care te urmaresc.

Ca un exemplu de munca si verticalitate pe care il reprezinti, ar trebui sa ai si curajul sa te exprimi liber. Iti pot da un exemplu: Angela Gheorghiu. In rest, cu acelasi zambet iti spun ca voi continua sa te admir, chiar si daca mesajul meu te va face (probabil) sa ripostezi. Cu drag!

Andreea i-a explicat prietenei sale virtuale ca altele sunt prioritatile sale in acest moment. Fiica sa, Violeta, este bolnava, iar ultimele zile au fost chinuitoare.

” Stimata doamna, eu nu vad niciun strop de agresivitate, ci doar hotarare in limbajul meu. Am exprimat opinia mea cand mi-a fost ceruta aici, precum si la tv. De ce nu ies in strada? Pentru ca am o alta prioritate, din pacate: fetita mea e bolnava, ma are doar pe mine acasa, iar azi noapte am chemat de 2 ori salvarea pentru ea. Amandoua am adormit doar in zori, dupa chin.

Deci, pe scurt, din motive pe care nu trebuie sa le justific macar, dar daca insistati iata ca am facut-o, am hotarat ca locul meu nu e nici in fata televizorului, nici in strada, pur si simplu, nu acum.

Dupa 20 de ani in care am facut mult bine celor din jur fara o obligatie, asa cum stiu eu, nici nu ar trebui sa va indoiti macar de bunele mele intentii, ci doar sa va luati o rezerva, gandind ca sigur exista un motiv bun pentru care nu sunt acolo. Si, in fond, fiecare isi ia propriile decizii, putem crede in aceleasi principii, dar ne putem exprima diferit. Eu nu va intreb de ce nu faceti ca mine, nici nu ma cred vreun erou cand fac ceva bun.

Andreea Marin a dormit doar doua ore in ultimele zile

Va sfatuiesc sa faceti la fel sau sa parasiti aceasta pagina, cu siguranta exista altele care merita mai mult intelepciunea dvs. Dupa doar 2 ore de somn in ultimele zile, va rog sa luati in calcul faptul ca nu va mai pot oferi rabdarea mea. Dar am fost educata sa nu ma grabesc sa judec, pana nu stiu sigur toate detaliile din spatele aparentei cuiva”.

Violeta este fetita Andreei Marin si a artistului Stefan Banica. Dupa divortul celor doi, fetita a ramas cu mama ei.

 

Articole pe aceeasi tema:

Andreea Marin: „Ultima mea casnicie a fost un esec”

Andreea Marin a dezvaluit motivele divortului

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top