Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Andreea Marin a dezvaluit motivele divortului

Vestea ca Andreea Marin divorteaza pe Tuncay Ozturk a luat prin surprindere pe toata lumea. Vedeta a dezvaluit care sunt motivele pentru care a luat aceasta decizie.

Invitata intr-o emisiune TV, Andreea a dezvaluit ca ultimul sau mariaj a fost un esec.

”Ultima mea casnicie a fost un eșec. Am crezut foarte tare in ceea ce traiesc. Din pacate m-am inselat, am realizat mai tarziu, dar nu am vrut sa-mi reprosez mai tarziu ca n-am facut tot ce era posibil. Nu m-am despartit din pricina infidelitatii. Au fost lucruri in presa, dar nu a fost vina presei. Si eu am relatii de lucru cu barbati, dar eu nu am dat ocazia interpretarilor gresite. Pentru ca il poti rani pe celalalt. Chiar daca nu este adevărat. Da, m-au deranjat aceste povesti”, a declarat Andreea Marin, la Kanal D.

Aceasta a fost intrebata de catre prezentator si daca a fost mintita, iar ea a preferat sa nu vorbeasca prea mult.

„Prefer sa nu-ti raspund. Atat pot sa-ti spun. Daca as raspunde ori as acuza, ori as minti. Lucrurile nu stateau corect fata de mine. Problemele au fost mult mai profunde. Dar sunt problemele mele si nu voi iesi cu ele pe micul ecran. Nu mai vreau sa mai fie nici o asociere intre mine si el sau intre mine si afacerile lui. Nici macar in fotografii”.

Andreea Marin a dezvaluit cum trece peste despartire

Andreea a mai vorbit si despre cum trece peste aceasta despartire.

”Eu m-am casatorit cu un om, nu cu un om cu o functie sau alta. Orice om care iubeste il ajuta cat mai mult pe celalalt. Eu nu vreau sa lovesc in nimeni si nu vreau sa mai vorbesc despre el. Pur si simplu merg inainte si ma rup de aceasta poveste. Cand treci de acea furtuna interioara, te gandesti ca ti-a rupt sufletul in două. Acea experienta te aduce acolo unde simti ca ai golit tot rezervorul de sentimente pozitive, dar apoi ai sansa sa infloresti din nou. Ma hranesc in fiecare zi cu energie pozitiva, alaturi de oameni fericiti. Caut sa imprumut tot ce e mai bun de la cei din jurul meu. Sunt un om ocupat si asta ma ajuta”.

Andreea Marin a anuntat la finalul lunii octombrie ca divorteaza  de Tuncay Ozturk, iar de atunci a preferat sa pastreze discretia.

Articole pe aceeasi tema:

Andreea Marin: „Am niste probleme legate de o gastrita”

Andreea Marin, mesaj emotionant pentru tatal ei

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top