Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Andreea Marin devine DESIGNER! Ce va scoate în curând pe piață

Andeea Marin este cunoscută pentru genialitatea sa, dar nimeni până acum nu și-a imaginat-o în rolul de designer. Ambasadoarea UNICEF are toate șansele să îi amenințe pe marii creatori de pantofi și genți deoarece va scoate o colecție sub semnătura ei.

Vedeta a acordat un interviu pentru ziarul Ring unde precizează că va scoate această colecție creată după mărimea ei. Andreea Marin spune că în realizarea pantofilor s-a gândit în primul rând la comoditate, și apoi la aspect, asta deoarece și ea stă foarte mult timp în picioare și știe cât de greu este acest lucru pentru o femeie, mai ales dacă este pe tocuri.

CITEȘTE ȘI: A MURIT CRISTOPHER LEE, UNUL DIN CEI MAI APRECIAȚI ACTORI DE LA HOLLYWOOD
Andreea Marin și-a făcut anul trecut o pereche de pantofi pentru ea însăși, iar cineva a întrebat-o care este magazinul din care i-a cumpărat. Vedeta a spus că nu au semnătură și sunt niște pantofi creați împreună cu creatoarea Ana Kaloni. Văzând că munca ei de designer de pantofi este apreciată, fosta prezentatoare tv s-a gândit să pună în practică această idee, lansând chiar o linie de pantofi.

Pentru început, Andreea nu vrea să iasă în târg cu gențile și pantofii ei, primul eveniment despre creațiile sale având loc cu ușile închise, în fața mai multor doamne și domnișoare care sunt așteptate să își dea cu părerea. În cazul în care reacțiile vor fi pozitive, vedeta a asigurat că va continua cu creațiile de genți și pantofi.

Andreea Marin a demonstrat de-a lungul timpului că are și alte talente ascunse, în afară de oratorie. Fosta vedetă TVR a putut fi admirată în urmă cu ceva ani în postura de cântăreață la un show de televiziune, unde a interpretat melodia lui Cindy Lauper, „Girls just want to have fun”, alături de mai multe vedete feminine de la noi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top