Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Mantea a vorbit despre relația cu Victor Slav

Monden

Andreea Mantea a vorbit despre relația cu Victor Slav

În ultima vreme au apărut zvonuri legate de relația lui Victor Slav cu Andreea Mantaea. Se spune că cei doi ar forma un cuplu. Asta după ce prezentatorul TV ș-a despărțit de Bianca Drăgușanu, femeia alături de care are o fetiță. Acum, Andreea a rupt tăcerea. A vorbit despre ceea ce se întâmplă între ea și Victor. Acum totul este clar. Nu mai există dubii în privința relaiei celor doi. Mai jos vei găsi declarația vedetei în legătură cu subiectul despre care mulți vorbesc în ultima vreme.

Ce fel de relație îi leagă pe Andreea Mantea și Victor Slav?

Andreea Mantea și Victor Slav sunt colegi. Moderează împreună o emisiune. După ce au apărut mai multe zvonuri legate de relația celor doi, despre care se credea că este și una amoroasă, acum Andreea a rupt tăcerea. Iată ce a declarat pentru a pune punct zvonurilor legate de ea și Victor.

„Între mine și Victor Slav nu există nicio altă legatură în afară de cea profesională! Nu am avut, nu avem și nici nu o să avem o relație, pentru că nu este cazul! Suntem colegi de platou, la o minunată emisiune, unde facem o treabă foarte buna împreună! Doar atât!”, a declarat bruneta, tranșant, pentru wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Provocarea pe care i-a lansat-o Anda Adam lui Victor Slav, în direct

CITEȘTE ȘI: Victor Slav este pregătit pentru o schimbare. Racția Biancăi Drăgușau nu a întârziat să apară

Așadar, cei doi au o relație profesională și nimic mai mult. După cum a declarat Andreea Mantea, ea și Victor nu au fost, nu sunt și nici nu vor fi vreaodată într-o relație amoroasă. Ei sunt doar colegi de platou. A explicat clar că ceea ce îi leagă este emisiunea și că fac treabă bună împreună.

În ultima vreme, au apărut mai multe zvonuri despre o posibilă relație între Victor și Andreea. Asta după ce prezentatorul s-a despărțit de Bianca Drgușanu. Acum, Bianca, mama copilului lui Victor, are o nouă relție cu Tristan Tate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top