Connect with us

Revistateo.ro

Anamaria Prodan, de urgență la spital!

Staruri

Anamaria Prodan, de urgență la spital!

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital în această dimineață. Impresara care prezintă „Gospodar fără pereche” de la PRO TV ar fi acuzat dureri de cap și stări de vomă.

Surse din PRO TV ar fi declarat că totul s-a întâmplat în timpul filmărilor de azi pentru emisiunea cu fermieri. Anamaria se afla lângă Călărași când i s-a făcut rău, iar ambulanța a ajuns repede la fața locului.

„Dupa ce a stat doua ore in masina cu telefonul in mana, Ana a coborat si a mers direct catre producatorul emisiunii. Au discutat pret de cateva secunde si apoi impresara a revenit la autoturismul cu care se deplasa.

Spre surprinderea echipei, palida si fara vlaga, ea a plecat in tromba direct la Spitalul Floreasca, la Urgenta.

CITEȘTE ȘI: Gest uimitor făcut de Anamaria Prodan în memoria mamei sale

Maria Constantin a vorbit despre noul iubit: „Un nou început…”

Totul dupa ce, dimineata, in jurul orei 7.00, Prodanca se simtea bine, era zambitoare la machiaj si chiar si-a facut un live pe rețelele de socializare”, au dezvaluit persoane de la fata locului, potrivit wowbiz.ro

Nu e prima oară când despre Ana se zvonește că ar avea probleme de sănătate. În ultima vreme, vedeta a acuzat tot mai des serioase dureri de cap.

„Ana a inceput in forta noul sezon al show-ului matrimonial, dar problemele medicale nu ii dau pace. Acum, toata echipa sta langa ea la Spitalul Floreasca si spera ca vedeta sa nu aiba ceva mai grav”, au mai spus apropiatii agentei FIFA .

Anamaria Prodan a avut un an de coșmar. În decurs de o lună și-a pierdut mama și socrul. Vedeta și-a unit forțele și a mers mai departe, însă golul imens lăsat în suflet nu va fi acoperit atât de ușor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top