Connect with us

Revistateo.ro

Amestecul neasteptat care topeste grasimea si imbunatateste digestia

Stiri

Amestecul neasteptat care topeste grasimea si imbunatateste digestia

Grasimea de pe abdomen este dusmanul fiecarei femei. Acum insa poti scapa mai usor de ea, folosind acest amestec neasteptat de ingrediente. In plus, digestia ta va fi imbunatatita considerabil si te vei simti mult mai bine!

Colonul lenes poate sa favorizeze acumularea de grasime in jurul taliei si astfel tu te simti mai ingreunata. Foarte multe femei se confrunta cu aceasta problema. In zilele noastre sistemul digestiv intampina multe impedimente. Alimentatia neadecvata, poluarea si stresul pot transforma digestia intr-un proces dificil care, alaturi de sedentarism, conduce la acumularea kilogramelor in plus.

CITESTE SI: 5 ALIMENTE CARE NU SUNT ATAT DE SANATOASE PE CAT CREZI

CITESTE SI: UITA DE APA CU LAMAIE. TREI BAUTURI MULT MAI EFICIENTE PENTRU SLABIT

Din fericire exista un amestec foarte benefic pentru organismul uman, care te va ajuta sa iti imbunatatesti digestia si sa elimini grasimea nedorita. Ai nevoie de doar tei ingrediente care au proprietati nebanuite pentru corpul tau si te vor ajuta foarte mult. Este vorba despre hrean, lamai si miere. Hreanul ajuta la eliminarea toxinelor si stimuleaza metabolismul. Este bogat in complexul de vitamina B, vitamina C, potasiu, magneziu si fier, toate acestea contribuind din plin la un organism sanatos.

Ai nevoie de 125 de grame de hrean, 3 lamai si 3 linguri de miere de albine organica. Hreanul se spala si se curata foarte bine, apoi se pune intr-un blender si se marunteste. Lamaile se spala si se taie felii, dupa care se adauga in blender. Este ideal sa le scoateti samburii. Se adauga si cele trei linguri de miere, dupa care se amesteca bine totul si se formeaza o pasta omogena. Se ia cate o lingura in acest amestec de trei ori pe zi, timp de trei saptamani. Amestecul se pastreaza intr-un borcan curat in frigider.

sursa foto: fitnessingym.blogspot.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top