Connect with us

Revistateo.ro

Alimente care iti hranesc sufletul

Stiri

Alimente care iti hranesc sufletul

Consumam zilnic alimente felurite pentru a nu ne imbolnavi de inima, pentru a ne mentine kilogramele in echilibru. Urmam cure de detoxifiere cu fructe si legume, insa te-ai intrebat vreodata ce trebuie sa consumi ca sa iti vindeci sufletul? Poate fi acesta hranit? Asiaticii spun ca da.

In cultura orientala, glanda pineala situata in frunte, intre cei doi ochi, este considerata creierul sufletului. Al treilea ochi, cum mai este numita, poate sa vindece sufletul daca este activat. Acest lucru se face prin meditatie, iar cei care reusesc sa se conecteze cu ochiul lor nevazut ating un nivel de constientizare asemanator starii de Nirvana, treapta absoluta la budisti.

Iata care sunt alimentele care iti hranesc glanda pineala:

1. ALIMENTE CARE CONTIN VITAMINA D

Vitamina D este procurata de noi cel mai usor de la Soare, insa cand acesta lipseste de pe cer, e bine sa o sustituim cu alimente care contin vitamina D. Printre acestea se numara algele, crevetii, cerealele integrale, pestele gras, stridiile si caviarul.

Tehnica prin care poti vedea cum ai aratat in viata anterioara

Top 5 moduri prin care iti poti deschide AL TREILEA OCHI

2. ALIMENTELE VERZI

Varza, napii, mustarul verde sau frunzele de mustar, broccoli, kiwi sau merele verzi contribuie din plin la insanatosirea sufletului. Conform unor studii recente, persoanele care mananca verde sunt mai putin predispuse la depresie si anxietate fata de cele care consuma grasimi, prajeli si sosuri grase.

SFATURI IMPORTANTE CA SA AI O STARE DE BINE:

1. Evita sa consumi carne prajita si nu exagera nici cu carnea de peste pentru ca in cantitati foarte mari poate sa dauneze glandei pineale. Persoanele care consuma bauturi carbogazoase, cartofi prajiti si snitele incinse sunt mai predispuse atat la boli cat si la depresie. Creierul este usor de pacalit de substantele pe care le contin aceste alimente nesanatoase, iar senzatia de bine simtita in timpul mesei se transforma in cateva minute intr-o laguna de tristete.

2. Instaleaza-ti un filtru de apa in casa si echipeaza-ti locuinta cu un ozonizator. De asemenea, daca fumezi, incearca sa renunti la tigari pentru ca acestea iti tulbura mintea. Lasa lumina soarelui sa patrunda in casa ta cat de mult posibil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top