Connect with us

Revistateo.ro

Alegeri elegante pentru acest sezon

Inedit

Alegeri elegante pentru acest sezon

Chiar dacă este un sezon mai friguros, asta nu înseamnă ca nu putem fi elegante și atrăgătoare. Deși sezonul nunților și al petrecerilor s-a cam încheiat, mai avem parte de unele, pe ici pe colo. Așa că trebuie să știm ce culori și ce modele ne avantajează toamna. Iată câteva alegeri elegante, care se regăsesc în tendințe în acest sezon!

În primul rând încearcă să adopți culorile toamnei. Cele mai populare culori în acest sezon sunt galben, roșu, gri, vișiniu. Vezi care culoare te avantajează mai mult și nu ezita să o porți. Albastrul este cu desăvârșire culoarea cea mai râvnită toamna asta. Am văzut-o pe toate podiumurile de la săptămâna modei, în toate nuanțele posibile, de la albastru marin (la Gucci), până la albastru regal (la Richard Nicoll). Datorită variantății de nuanțe, este ușor să alegi ce este mai potrivit pentru ocazia la care mergi. O altă culoare senzațională pentru toamna 2014 este roșul, în toate nuanțele lui. Pe podium roșul s-a văzut în această toamnă în toate formele. Încearcă-l ca pe un accent de culoare, sau fii îndrăzneață și poartă-l din cap până în picioare.

Pielea în sezonul de rece nu este o noutate pentru nimeni. Toamna aceasta însă, am văzut rochii și fuste din piele în toate culorile curcubeului. Louis Vuitton ne-a arătat câteva fuste din piele portocalie, în timp ce Richard Nicoll a trimis modelele pe podium într-un albastru electric, dovedind că pielea poate fi mai interesantă în aceste culori, decât în negru și cafeniu.

Pantofii sunt accentul perfect pentru a anima orice ținută. Anul acesta trendurile sunt foarte îndrăznețe din acest punct de vedere. Am observat pe podium ca tendințele duc spre strălucire. Alexander McQueen a prezentat cizme încrustate cu cristale, iar Saint Laurent, pantofi cu toc mic, în stilul Mary Jane.

Nu uita că blana este la modă și totodată este foarte elegantă. În continuare se pune accent pe culorile vii, puternice, dar nu în ultimul rând și pe imprimeuri.

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top