Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Alege rochia ideala de revelion ! Ce recomanda vedetele ?

Fiecare femeie vrea sa adopte un look elegant in seara de revelion si sa intampine Noul An intr-o tinuta de seara speciala, lejera si , evident, care sa atraga atentia. Fie ca-ti plac rochiile de seara lungi, rochiile de cocktail colorate sau tinutele de gala, formate din rochii si sacouri, iata care sunt alegerile cu care nu vei da gres niciodata la un asemenea eveniment.

Rochia neagra
O tinuta clasica, mereu in tendintele modei. Fie ca petreci in club, intr-un restaurant sau intr-o cabana la munte, „little black dress” nu va permite niciodata unei femei sa se piarda in multime. Urmeaza exemplul Mihaelei Radulescu si vei atrage atentia tuturor barbatilor din jur.

mihaelaradulescu

Rochia rosie
Una dintre cele mai populare alegeri pentru seara de revelion, rochia rosie poate fi purtata in orice imprejurare. Daca vreti sa fiti sexy, pasionale si sa atrageti atentia, rochia rosie este alegerea ideala. Inspira-te din garderoba lui Carmen Bruma.

149025-vedete-in-rosu-3

CITESTE SI: Artistii se imbogatesc de revelion! Afla cat vor castiga vedetele din Romania

Rochia in culori electrizante
Cele mai spectaculoase rochii de seara in culori electrizante vin in nuante de albastru, verde, roz sau galben intens. Decupajele generoase de pe spate si decolteul adanc ale acestor rochii devin astfel detaliile perfecte pentru o tinuta aleasa de o femeie indrazneata. Urmeaza exemplul Antoniei.

Antonia-Green-Carpet-Media-Music-Awards-2014-4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top