Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Alege rapid figura geometrică PREFERATĂ și vezi ce spune despre PERSONALITATEA ta!

Personalitatea ta poate fi devoalată cu ajutorul unor figuri geometrice. Psihologii și matematicienii fac des legături între felul în care gândim și formele pe care le alegem pentru a ne exprima ideile, incluzând aici până și figurile geometrice.

Tot ce trebuie să faci este să te gândești bine de tot care este figura ta geometrică preferată și să o alegi din imaginea din interiorul acestui articol. După ce ai ales figura ta preferată, descoperă cum îți descrie aceasta personalitatea.

Ce spune figura preferată despre personalitatea ta:
DACĂ AI ALES TRIUNGHIUL…
Ești o persoană foarte ambițioasă. Tinzi spre cercurile înalte ale societății și pentru a-ți atinge scopul ești în stare de aproape orice. Pentru tine banii, faima și luxul sunt cele mai importante lucruri în viață. Poți ajunge să îi desconsideri pe cei care nu visează la ce e mai scump și mai frumos pe lumea asta.

CITEȘTE ȘI: ALEGE RAPID O FRUNZĂ ȘI VEZI CE SECRET DEZVĂLUIE DESPRE TINE
DACĂ AI ALES CERCUL…
Ești o persoană greu de apucat de un picior, și asta deoarece bunătatea și jovialitatea ta șochează într-o haită de lupi. Ești o persoană solară, oferi multă iubire și îți concentrezi toate activitățile pe a face bine celor din jur. Pentru tine fericirea e mai importantă decât adevărul sau banii ori alte lucruri materiale.

DACĂ AI ALES PĂTRATUL…
Ești o persoană destul de rigidă, de căpoasă. Ai o concepție învechită despre lume. Spiritul tău tradiționalist are și o explicație: cauți mereu confortul iar atunci când te întâlnești cu ineditul, te panichezi automat.
PERSONALITATEA 3
DACĂ AI ALES ROMBUL…
Ești o persoană misterioasă și greu de definit într-o singură frază. Ești deschisă la orice aventură, la orice experiență, atâta vreme cât cel sau cea cu care o trăiești este o persoană la fel de nebunatică și de visătoare ca tine.

DACĂ AI ALES DREPTUNGHIUL…
Pui mare preț prietenie și fidelitate, mai ales în relațiile de cuplu. Te consumi foarte mult pentru orice în viață, însă o faci cu bună credință. Tu ești genul de om care atunci când vrea să facă un bine, mereu o dă în bară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top