Connect with us

Revistateo.ro

fixativul

Frumusete

S-a terminat FIXATIVUL? Nu te panica! inainte sa fugi la magazin, incearca aceste TRUCURI!

Daca ti s-a terminat fixativul chiar inainte sa iesi in oras si magazinele sunt inchise, nu e motiv de plans. Inlocuieste-l cu una dintre aceste solutii!

Cand ramai fara fixativ aproape de un eveniment sau de o cina importanta, zici ca ai atras toate ghinioanele asupra ta. Mai ales daca ai un par deloc usor de imblanzit. Ca sa ai o coafura perfecta, alege una dintre aceste solutii, usor de facut acasa:

1. Ai nevoie de 1 litru de apa filtrata, 2 linguri de zahar, 1 lingura de alcool tare, precum vodka sau rom si 10 picaturi de ulei esential, ce aroma iti place. Fierbe apa si dizolva zaharul in ea, apoi lasa sa se raceasca. Amesteca solutia cu alcool si ulei esential, apoi

2. Ai nevoie de: 1 portocala, 150 ml de apa distilata, o lingurita de zahar, 4 picaturi de ulei esential (portocale, levantica sau orice aroma iti place).

CITESTE SI: Cand expira, DE FAPT, produsele cosmetice? Cat poti sa folosesti crema de fata, rimelul sau rujul?

CITESTE SI: Nu ai sa crezi ce poti face cu fixativul. Este FANTASTIC pentru o problema INESTETICA de pe picioare!

Rade coaja de portocala si pastreaz-o intr-un vas. Stoarce zeama fructului si pune-o intr-o craticioara mica, alaturi de apa distilata si zahar. Adu lichidul in punctul de fierbere, amestecand usor. Lasa sa se raceasca si pune intr-un borcan, impreuna cu uleiul esential si coaja de portocala. Tine la frigider timp de o saptamana. Transfera fixativul homemade intr-un recipient cu pulverizator si agita-l bine inainte de fiecare utilizare.

3. Un truc foarte rapid si la fel de eficient este sa folosesti berea daca ti s-a terminat fixativul. Umezeste palmele cu bere si trece degetele printre suvite. Din pacate, mirosul neplacut de bere s-ar putea sa ramana si in par, dar il poti acoperi tot cu cateva picaturi de ulei esential.

Sursa foto: wikihow.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top