Connect with us

Revistateo.ro

reteta ruseasca

Cosmetica

Ai auzit de reţeta rusească de epilare? Incredibil cum funcţionează!

În caz că vrei să scapi de firele de păr nedorite şi te-ai săturat să mergi mereu la salon, îţi oferim reţeta rusească, foarte simplu de realizat.

CITEŞTE ŞI: Sfaturi pentru o epilare inghinală corectă

În caz că nu ştiai, epilarea nu este singura metodă de a scăpa de firele inestetice de pe corp. De exemplu, rusoaicele au propria reţetă de a înlătura părul de pe picioare, simplu şi eficient.

În timp ce epilarea cu lamă face ca firul de păr să crească mult mai gros, cea cu ceară este dureroasă şi pot să apară iritaţii în zonele în care a fost folosită.

Reţeta rusească de eliminare a firelor de pe corp presupune mai întâi subţierea părului din zonele vizate, iar în timp opreşte creşterea lui. Pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie ca mai întâi să aştepţi ca firele să crească suficient, pentru a trece la acţiune.

Pentru a scăpa de părul nedorit cu reţeta rusească vei avea nevoie de coji de nuci uscate şi apă. Pentru început, va trebui să arzi cojile de nucă, până când acestea se transformă în cenuşă, iar aceasta va trebui pusă într-un recipient şi amestecată cu puţină apă, până vei obţine o pastă.

Crema obţinută se lasă depoarte timp de 12 ore, după care o poţi aplica pe zonele unde vrei să scapi de părul nedorit, lăsând-o să acţioneze jumătate de oră. La final clăteşte cu apă călduţă şi repetă tratamentul de trei ori pe zi, timp de trei zile.

Tratamentul se încheie abia după ce observi rezultate vizibile şi poate fi reluat periodic.

ATENŢIE! ACEST ARTICOL ESTE SCRIS CU TITLU INFORMATIV ŞI SE RECOMANDĂ PĂEREREA UNUI SPECIALIST ÎNAINTE DE A ÎNCEPE ACEST TRATAMENT!

Sursa foto sanctumbeauty.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top