Connect with us

Revistateo.ro

mastile cu rosii

Stiri

Ai auzit de măştile cu ROŞII? Uite cât de bune sunt pentru tenul tău!

Cu siguranţă nu te-ai gândit că măştile cu roşii reprezintă soluţia perfectă pentru a scăpa de acnee, exces de sebum sau puncte negre.

CITEŞTE ŞI: Cea mai bună MASCĂ PENTRU PĂR ARS

Data viitoare când prepari o salată ori o supă cremă, pune o roşie deoparte şi pentru tenul tău. Leguma zemoasă are o mulţime de proprietăţi benefice pentru pielea noastră. De la antioxidanţi (Licopen în special) şi până la vitaminele A şi C, toate o recomandă ca fiind ingredientul unei pieli mult mai catifelate şi mai curate.

Pentru a vedea pe propriul ten cât de bune sunt măştile cu roşii, îţi oferim două reţete pe care le poţi prepara foarte uşor.

1. Mască exfoliantă cu roşii. Este ideală pentru a fi folosită vara, atunci când temperaturile ridicate fac să avem pe faţă un exces de sebum. Ei bine, această mască va avea grijă ca secreţiile respective să fie în parametri normali.

Tot ce trebuie să faci este să perpari o mască din pulpa unei roşii şi o linguriţă de zahăr. Întinde amestecul pe tenul curat şi masează circular, fără însă să apeşi prea tare. La final clăteşte cu apă călduţă.

2. Mască de roşii contra punctelor negre. Pe lângă acnee, o altă problemă cu care faţa noastră se confruntă este reprezentată de apariţia punctelor negre, în special în cazul celor cu ten gras. Următoarea mască va avea rolul de a curăţa porii şi de a-i închide, lăsând tot mai puţin loc pentru apariţia punctelor inestetice.

Vei avea nevoie de pulpa unei roşii şi de jumătate de avocado (pasat anterior cu o furculiţă). După ce ai amestecat bine cele două ingrediente, aplică masca pe ten şi las-o să acţioneze timp de 20 de minute. Chiar dacă vei simţi mici înţepături, este semn că amestecul acţionează asupra pielii cu probleme. La final clăteşte cu apă călduţă. Poţi aplica acest tratament de două ori pe săptămână.

Sursa foto healthybodynow.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top