Connect with us

Revistateo.ro

agentul

Inedit

„Agentul de la U.N.C.L.E”, noul film al lui Guy Ritchie. Vezi imagini de pe platoul de filmare!

,,Agentul de la U.N.C.L.E.” il readuce in cinematografe pe Guy Ritchie. Filmul va fi difuzat din 21 august si este o actiune plina de suspans.

Actiunea filmului este plasata la inceputul anilor ’60, in perioada Razboiului Rece, si prezinta concurenta dintre doi agenti CIA si KGB. Cei doi sunt nevoiti sa lase disputele la o parte pentru ca vor face echipa cu scopul de a opri o organizatie criminala internationala care foloseste arme nucleare si o tehnologie extrem de avansata pentru acele vremuri.

CITESTE SI: TOP 5 FILME DE VAZUT DUMINICA SEARA

Singura pista este fiica unui om de stiinta, prin intermediul careia se pot infiltra in organizatia criminala. Din distributie fac parte: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris si Hugh Grant. Scenariul a fost scris de Guy Ritchie si Lionel Wigram.

Echipa de creatie a filmului „Agentul de la U.N.C.L.E.” i-a inclus pe directorul de imagine John Mathieson, de doua ori nominalizat la Premiul Oscar („Fantoma de la opera” si „Gladiatorul”), scenograful Oliver Scholl („Jumper: oriunde, oricum” si „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp”), editorul James Herbert (filmele Sherlock Holmes si „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp”), creatoarea de costume Joanna Johnston, nominalizata la Premiul Oscar („Lincoln”) si compozitorul Daniel Pemberton („Avocatul”).

CITESTE SI: Weekendul acesta vezi un film animat

„Agentul de la U.N.C.L.E.” va avea premiera in Romania pe data de 21 august, in cinematografele din intreaga tara.

Vezi imagini de pe platoul de filmare.

agentul 3

agentul 4

agentul 5

agentul 6

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top