Connect with us

Revistateo.ro

Află secretul specialistului în plante medicinale care a trăit 256 de ani 2

Stiri

Află secretul specialistului în plante medicinale care a trăit 256 de ani

Li Ching Yuen a fost un specialist în plante medicinale care a reuşit să trăiască pe planeta noastră 256 de ani. Conform înregistrărilor oficiale,  Li Ching Yuen s-a născut în China în anul 1677.

CITEŞTE ŞI: POVESTEA ROMÂNCEI CARE A UCIS 35 DE BĂRBAŢI, SUPRANUMITA ,,VADUVA NEAGRĂ”

În anul 1930, în paginile ziarului New York Times au fost publicate documentele guvernamentale chineze care au fost descoperite. Aceste documente, care datează încă din anul 1827, conţineau felicitari oficiale oferite lui Li Ching Yuen cu ocazia împlinirii vârstei de 150 de ani şi cu ocazia împlinirii vârstei de 200 de ani.

Medicina holistică priveşte omul în ansambul său, ca pe un întreg indivizibil. În zilele noastre, medicina modernă este de acord cu ipoteza, potrivit căreia, 70% dintre afecţiunile de sănătate sunt consecinţa gândirii negative şi a stresului emoţional. Afecţiunile de sănătate atribuite acestor cauze sunt denumite afecţiuni psihosomatice, acestea fiind unele dintre cele mai întâlnite afecţiuni la ora actuală.

Medicii şi oamenii de ştiinţă recunosc faptul că tiparele noastre negative de gândire ne afectează într-un mod direct activitatea organelor interne ale organismului şi starea de sănătate a organismului nostru în general.

Astfel, unul dintre cele mai importante secrete ale sănătăţii noastre se face simţit: gândurile noastre au puterea de a ne vindeca. Au fost înregistrate o mulţime de poveşti care discută despre oameni gravi bolnavi, cărora medicii nu le acordau nicio speranţă de supravieţuire şi care, în ciuda acestor fapte, s-au vindecat complet prin puterea propriilor lor gânduri.

Li Ching Yuen a vorbit despre secretul longevităţii printr-o singură propoziţie: ,,Menţineţi-vă inima calmă, staţi ca o broască ţestoasă, păşiţi rapid ca un porumbel şi dormiţi precum doarme un câine.”

Sursa foto: livingintheasianlane.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top