Connect with us

Revistateo.ro

gemeni

Inedit

Afla secretele longevitatii de la cei mai batrani gemeni din lume. Vezi ce ai facut gresit pana acum!

Doi frati gemeni belgieni au reusit sa ajunga la varsta de 102 ani, cu cateva principii de viata riguroasa. Afla si tu ce trucuri poti folosi pentru o viata lunga.

Gemenii Paulus si Pieter Langerock s-au născut pe 8 iulie 1913 si au trait toata viata unul langa celelalt. Acum, ei stau in acelasi azil de batrani si spun ca sunt cei mai buni prieteni.

CITESTE SI: Si-au trimis peste 600 de scrisori in 52 de ani, dar s-au intalnit abia acum

Gemenii in varsta de 102 ani spun ca secretul longevitatii este ca au baut in fiecare zi cate un pahar de vin rosu. Este si sfatul pe care ni-l ofera tuturor.

Cei doi frati gemeni considera trebuie sa pui pret pe doua aspecte in viata: casatoria si moderatia. Ei spun ca cel mai bun sfat din lume este sa te casatoresti cu femeia iubita si sa faci copii cu ea.

Paradoxal, cei doi gemeni nu au fost niciodata casatoriti, pentru ca alegerea in ceea ce priveste partenerele de viata a fost mereu judecata de… celalalt frate.

CITESTE SI: Au pastrat toata viata un secret URIAS! Nu ai sa crezi cum au reactionat sotii lor

Chiar daca si acum, la batranete, cei doi gemeni sunt confundati, spun ca cea mai mare asemanare dintre ei este stilul de viata pe care l-au adaptat, pe principiul moderatiei si, desigur, cate un pahar rosu de vin, zilnic.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top