Connect with us

Revistateo.ro

Afla din palma ta cati copii vei avea

Stiri

Afla din palma ta cati copii vei avea

Chiromantia detine raspunsuri pentru o serie de intrebari despre viata. Poti afla din palma ta inclusiv cati copii vei avea. Uite la ce trebuie sa fii atenta!

Chiromantia este una dintre cele mai raspandite arte divinatorii, considerata de practicanti o adevarat stiinta, iar de cei sceptici o pseudostiinta. Indiferent care ar fi adevarul despre aceasta practica, multe femei recurg la cititul in palma pentru a afla cateva lucruri esentiale despre ce le rezerva viitorul, printre care: durata vietii, numarul de copii pe care il vor avea sau ce fel de casatorie le asteapta.

Ai litera M in palma? Iata ce inseamna

Boli citite in palma. Iata cateva simptome pe care le vezi imediat

Cat copii vei avea?

Uita-te cu mare atentie la palma ta activa (cea pe care o folosesti cel mai mult) pentru a afla cati copii vei avea. Liniile care determina numarul de copii se afla in dreptul Coastei lui Mercur, adica undeva sub degetul mic (vezi imaginea de mai jos).

Daca liniile pe care le observi sunt drepte si adanci, inseamna ca vei avea copii de sex masculin. Daca liniile nu sunt drepte, vei avea copii de sex feminin. Daca liniile alterneaza ca forma, vei avea si fete si baieti. Evident, in cazul in care nu apare nicio luna sub degetul mic, nu vei avea niciun copil.

Atentie! Poti avea copii si daca liniile nu sunt vizibile din prima ori sunt foarte fragile. Persoanele care sesizeaza cu dificultate aceste linii vor avea copii cand se asteapta mai putin.

Afla din palma ta cati copii vei avea-1

Poti afla, cu ajutorul palmei, o serie de alte lucruri interesante. Afla mai multe despre ce iti spune palma accesand linkul urmator: Ce semnifica fiecare linie din palma ta

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top